Caroline Wozniacki (28 de ani, 3 WTA) a reacţionat după ce mai mulţi fani au acuzat-o că a cerut un time-out medical în timpul meciului cu Petra Kvitova, de la Turneul Campioanelor, doar pentru a rupe ritmul adversarei.

După Wimbledon, daneza a avut probleme la genunchi care au împiedicat-o să joace la capacitate maximă, iar acestea au revenit şi la Singapore, în timpul meciului din etapa a doua a fazei grupelor. După ce a câştigat primul set cu Kvitova, 7-5, a cerut intervenţia medicului la 3-1 pentru cehoaică în manşa a doua, iar fanii au interpretat gestul drept o încercare de a întrerupe o serie foarte bună a adversarei. Nici vorbă de aşa ceva, susţine Wozniacki, care se plânge în continuare că durerile la genunchi nu-i dau pace: „Mi-aş fi dorit să fie doar o simulare pentru că asta ar fi însemnat că nu m-ar fi durut genunchiul. Dar îmi pare rău, chiar este o accidentare. Am această durere de deva timp, apare şi dispare”, a declarat fostul lider mondial.

Citeste si...  Mesajul transmis de Netanyahu, la câteva ore după ce, la Bucureşti, Iohannis i-a cerut demisia lui Dăncilă

După intervenţia medicului, Kvitova a câştigat al doilea set, 6-3, dar Wozniacki a revenit în decisiv şi s-a impus cu 6-2, obţinând prima victorie de la Turneul Campioanelor. Joi, Caro o va înfrunta pe Elina Svitolina într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele competiţiei de la Singapore.