Carmen Iohannis a cucerit publicul din România fără un efort prea mare. Comportamentul ei firesc, zâmbetul jovial şi vorbele calde au produs o mare emoţie la începutul acestei săptămâni.

KLAUS IOHANNIS - ALEGERI PREZIDENTIALE - TUR II

Noua primă doamnă a României are 54 de ani. E cu un an mai mică decât soţul ei, preşedintele Klaus Iohannis. E o profesoară de engleză îndrăgostită de muncă şi de elevi. Faptul că partenerul ei de viaţă e, de 14 ani, edilul celui mai frumos oraş din România nu a determinat-o să renunţe la slujbă. Ar fi putut să facă orice, dar şi-a continuat cariera.

În campania electorală a fost atacată că nu are copii. Ca şi cum acest fapt ar fi un păcat capital. Probabil, aceste atacuri au întristat-o, dar nu a reacţionat. A continuat să lucreze cu copiii şi şi-a sprijinit soţul în cea mai grea călătorie a sa.

Carmen Iohannis îi succede Mariei Băsescu la Cotroceni. Soţia preşedintelui de care ne vom despărţi peste o lună a fost o femeie caldă şi discretă. Maria Băsescu a adus la Cotroceni  jovialitatea unei casnice care ştie cât de greu e să fii mamă în vremuri complicate. Viaţa ei a fost una plină de aşteptare şi de preocupare pentru creşterea copiilor. Această răbdare a strecurat-o şi în viaţa publică românească. A reuşit să tempereze excesele soţului şi să fie un sprijin de nădejde atunci când Traian Băsescu era implicat în lupte politice desfăşurate fără mănuşi, iar atacurile la persoană erau la ordinea zilei.

TRAIAN BASESCU - ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014 - BUCURESTI

Maria Băsescu nu a fost pe prima pagină a ziarelor, nu s-a implicat prea mult în viaţa socială a României. Şi-a urmat pasiunea, aceea de a iubi caii şi de a face echitaţie cât mai des cu putinţă şi a fost credincioasă misiunii ei, aceea de a-l sprijini pe Traian Băsescu. Astăzi e bunică, are o nepoată şi un nepot şi aşteaptă un al treilea. După zece ani petrecuţi la Cotroceni se va retrage pentru a-şi continua viaţa de soţie şi bunică. În ultima ei intervenţie, a răspuns unor zvonuri în care se spunea că după sfârşitul mandatului lui Traian Băsescu va divorţa de acesta. A negat zvonurile, spunând că nu va face un astfel de pas.

Carmen Iohannis va fi o continuatoare a Mariei Băsescu. Va fi probabil la fel de discretă. Rămâne de văzut ce fel de rol îşi va alege şi cum îl va sprijini pe noul preşedinte. La revedere, Maria Băsescu! Bine ai venit, Carmen Iohannis!

Citeste si...
Cum sa ai ORGASM in doar cinci minute

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.