Preşedintele ţării este prezent pentru a treia oară, în acest an, la Iaşi însotit de prima doamnă Carmen Iohannis si de presedintele PNL Ludovic Orban si mai multi oficiali ai partidului National Liberal veniti de la Bucuresti. De această dată, Klaus Iohannis participă la Adunarea regională a organizaţiilor PNL.

Președintele Iohannis este însoțit de soția sa, care pare că nu suferă deloc de frig, cu toate ca la Iași în jurul orei 11 erau sub 10 grade Celsius.

Președintele și Prima Doamnă Carmen Iohannis au fost întâmpinați cu pâine și sare de ieșeni. „Astăzi suntem doi moldoveni, eu și soția mea Carmen”, a glumit președintele în discursul său de la întâlnirea PNL.

Citeste si...
Ioan Mircea Pașcu, despre Băsescu: Păcat că nu gândea aşa cand avea puterea în mână

Astăzi, președintele statului se va întâlni cu liberali din toate organizaţiile partidului, iar organizatorii se așteaptă la peste 2.000 de participanți. La acestă întâlnire sunt prezenți, alături de membrii PNL Iași, parlamentari şi eurodeputaţi ai partidului. Tot astăzi, Klaus Iohannis se va întâlni și cu primarul Iașului, Mihai Chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.