Carmen Harra a prezis la scurt timp după moartea Stelei Popescu faptul că sfârşitul anului 2017 va fi unul îndoliat, anunţând moartea Regelui Mihai, dar şi pierderea prematură a unui alt bărbat tânăr din showbiz. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Dramele nu se mai opresc! În următoarele luni… Carmen Harra anunţă moartea Regelui Mihai şi a unui celebru artist din generaţia veche!)

Vestea morţii fostului mare voleibalist al Universităţii Craiova Lucian Mătuşoiu a dat fiori reci pe şira spinării tuturor celor care l-au iubit. Coincidenţa uluitoare dintre modul în care Mătuşoiu şi-a pierdut viaţa şi previziunea celebrei clarvăzătoare Carmen Harra, care anunţa după moartea Stelei Popescu faptul că sfârşitul anului 2017 va fi unul îndoliat şi că un bărbat tânăr îşi va pierde viaţa într-un accident rutier. (CITEŞTE MAI MULT AICI)

Citeste si...
Una este sexy şi cealaltă doar... o mamă

“Dramele vor continua. Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”,  anunţa Carmen Harra pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: Celebra parapsiholoagă a văzut ”dincolo”. Carmen Harra a desluşit crima de la metrou: ”Din păcate, a avut parte de…”)