Carmen Daniela Dan, noul ministrul al Afacerilor Interne, a solicitat angajaţilor MAI care participă la ancheta în cazul morţii şefului postului de poliţie din Vişeul de Jos, judeţul Maramureş, ”să îşi îndeplinească cu maximă responsabilitate şi profesionalism atribuţiile pentru aflarea adevărului”.

„Mă alătur tuturor celor care l-au cunoscut pe poliţistul Nistor Gheorghe şi le transmit profunda compasiune pentru pierderea suferită. Am solicitat angajaţilor MAI care participă la ancheta deschisă în acest caz să îşi îndeplinească cu maximă responsabilitate şi profesionalism atribuţiile pentru aflarea adevărului. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată în mesajul ministrului, postat pe pagina de Facebook a MAI.

Citeste si...
Organizația Mondială a Sănătății a decretat stare de urgenta in privinta coronavirusului

Procurorii fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la moartea şefului postului de poliţie din Vişeul de Jos, al cărui trup a fost descoperit în incinta biroului său, nefiind exclusă înjunghierea acestuia, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş. Şeful Postului de Poliţie din localitatea Vişeul de Jos a fost găsit mort, miercuri seară, în sediul instituţiei. În urma cercetărilor preliminare a fost avansată posibilitatea suicidului, ulterior procurorii constatând că bărbatul prezenta pe corp urmele a două posibile înjunghieri, iar arma din dotarea acestuia era dispărută. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.