Dacă vreți să renunțați la iluminatul incandescent, luați în considerare utilizarea benzilor LED. Funcționează excelent și au varietate de utilizări decorative. Datorită durabilității, gamei de culori și siguranței, acestea pot fi folosite aproape oriunde. Iată mai multe motive pentru care ar trebui să încercați să vă luminați casa cu benzi LED:

Instalare ușoară

Majoritatea benzilor cu LED-uri dispun de adeziv pe spate, care vă permite să le lipiți oriunde doriți.

Eficiente energetic

Luminile cu LED consumă cu până la 75% mai puțină energie decât luminile incandescente și cu până la 50% mai puțină energie decât lămpile fluorescente compacte, ceea ce le transformă într-o sursă de iluminare superioară și eficientă energetică.

Flexibilitate

Caracteristica centrală a luminilor cu bandă LED este flexibilitatea lor. Spre deosebire de becuri, acestea pot fi fixate pe suprafețe curbate, în colțuri, fie pot fi modelate în aproape orice formă.

Non-toxice

Spre deosebire de cele fluorescente, luminile LED nu conțin mercur sau alte substanțe chimice dure. Prin urmare, nu reprezintă un risc pentru sănătate în cazul în care acestea se sparg.

Durabile

Luminile LED sunt fabricate cu componente durabile care sunt făcute pentru a rezista la condiții dure. Sunt concepute pentru a rezista vibrațiilor puternice, elementelor externe și impacturilor externe.

Profitabile

Deși costul inițial al luminilor LED este mai mare decât al celorlalte becuri, durata lor de viață lungă, durabilitatea și eficiența energetică le fac mai rentabile. Benzile cu LED-uri pot fi cea mai bună alternativă. Majoritatea vor fi mai puțin costisitoare decât becurile cu LED și o modalitate excelentă de a vedea valoarea înainte de a face o schimbare. De asemenea, nu veți mai cheltui bani pe întreținere, instrumente și accesorii de iluminat.

Respect pentru mediul înconjurător

Luminile cu LED-uri pot fi reciclate, deoarece nu conțin substanțe chimice dure. În plus, longevitatea și consumul redus de energie le fac soluția ideală pentru iluminatul ecologic.

Temperatură scăzută

Becurile convenționale utilizează 90% din energia lor sub formă de căldură, iar lămpile fluorescente compacte folosesc 80%, în timp ce led-urile rămân complet reci. Acest lucru face ca LED-urile să fie excelente pentru utilizarea în zone sensibile pentru copii, animale de companie și căldură.

Impermeabile

Luminile cu bandă LED sunt disponibile în tuburi sau benzi impermeabile. Sunt excelente pentru utilizarea în acvarii, în vehicule și în zone exterioare.

Design

Utilizarea iluminatului în design nu a fost niciodată mai simplă sau mai inspirată. Instalați benzi de lumină LED sub dulap. Iluminați-vă televizorul sau creați un cer virtual pe tavan. Opțiunile de design sunt infinite.

Lumină de calitate

Producătorii au lucrat astfel încât calitatea luminii în iluminarea cu LED-uri să fie mult mai atractivă. Au produs lumini cu tonuri calde, precum și tonuri strălucitoare și reci.

Siguranță

Luminile LED sunt de departe cele mai sigure lumini de utilizat.

Culori variate

Puteți alege dintr-o varietate de culori solide sau puteți alege o bandă LED care își schimbă culoarea.

Durată de viață lungă

Luminile LED au o durată de viață de până la 50.000 de ore. Spre deosebire de iluminatul standard, în loc să ardă, ele emit lumină de intensitate joasă, mai puțin strălucitoare.

Personalizabile

Puteți personaliza benzile cu LED-uri pentru a se potrivi în orice parte a casei, tăindu-le conform lungimii dorite.

Emisii UV scăzute

Luminile cu bandă LED emit foarte puțin lumină infraroșie sau ultravioletă. Acest lucru le face perfecte pentru utilizarea în jurul materialelor sensibile la lumină, precum operele de artă.

Dispersie mai bună de lumină

Benzile LED de înaltă calitate pot crea un efect frumos de împrăștiere a luminii.

luminare instantanee

Spre deosebire de becurile fluorescente, luminile LED nu trebuie să se încălzească pentru a lumina. De îndată ce porniți comutatorul, vor lumina instantaneu, spre deosebire de pâlpâirea asociată cu lămpile fluorescente compacte.

Se pot atenua

Tehnologia a parcurs un drum lung în ceea ce privește iluminatul. Acum puteți găsi lumini LED care au capacitatea de a se estompa, permițându-vă să creați un mediu perfect.

Am rămas în urmă zilele cu lumini LED reci și puternice. Calitatea și varietatea de culori și nuanțe disponibile pe piață vă permit să creați un spațiu frumos și, în același timp, să economisiți bani și să protejați mediul. Așadar, nu ezitați să vă cumpărați o bandă led și să vă lăsați imaginația să zboare.

De asemenea, nu ezitați să vă cumpărați și un aparat de aer condiționat. În această perioadă îl puteți cumpăra la un preț foarte bun, iar la vară vă veți bucura de o atmosferă foarte plăcută în casă. Spor la cumpărături!

Citeste si...
Fondatorul Twitter dă un miliard de dolari pentru lupta anti-coronavirus