sxe

Huffington Post publică un articol despre staţiunile în care se distrează swingerii americani, adică acele cupluri care doresc să facă schimbi de parteneri.

Printre ţările care oferă cuplurilor de swingeri cazare şi loc de ”distracţie” se numără SUA (Rooftop Resort din Hollywood), Jamaica (Hedonism II din Negril) şi Mexic (Desire Resort & Spa din Cancun).

Aici, sunt primite doar cupluri, fără persoane singure sau copii. Marea diferenţă între pensiunile sau hotelurile obişnuite şi cele pentru swingeri este că, în cazul celor din urmă, există locuri speciale pentru sex, cum ar fi piscine cu apă caldă sau ”camere de joacă”.

Bineînţeles că, în majoritatea timpului, swingerii stau la plajă sau fac alte activităţi, în timp ce spre seară se retrag în locurile ”secrete”.

Huffington Post scrie că, în hotelurile pentru swingeri, nu se schimbă doar partenera proprie cu a altuia, ci pot face sex şi bărbaţii între ei sau femeile între ele. ”Orice e permis, în afară de filmat. Şi nu ai voie să faci sex undeva unde te-ar putea vedea cei din afara hotelului”, scrie Huffington Post.

Citeste si...
Corina Caragea s-a pozat in bikini pe o plaja fierbinte, in Mexic