Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

297288l-640x0-w-88dab3ea

Noel Toto, pe numele real Nicoleta Gavriliţă, fostă participantă la „Vocea României“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?
 
Noel Toto: Am făcut dans timp de nouă ani, dar acum, cu programul pe care îl am, m-am cam lăsat de sport. În schimb, am un stil de viaţă sănătos, o dietă echilibrată şi încerc să merg cât mai mult pe jos. Totodată, am noroc de o moştenire genetică ce nu mă face predispusă la îngrăşare.
 
Ai ţinut vreodată o dietă?

Unica dietă pe care am încercat-o, timp de doar câteva zile, a fost un regim pentru îngrăşare şi nu prea a dat rezultate. În rest, prefer să mănânc regulat, la aceeaşi oră, şi să consum cât mai multe legume şi proteine.

Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?

În ultima perioadă, fiind mai mult timp la studio şi având un program încărcat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, nu îmi rămâne timp să merg la fitness. Compensez însă făcând plimbări prin Bucureşti şi exerciţii fizice acasă.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Dans, jogging şi înot. Îmi doresc şi să încerc cât mai curând kangoo jumps.
Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Mă demachiez cu smântână. E un sfat primit chiar de la bunici, care mă ajută să lupt cu pielea uscată, poate chiar mai bine decât alte produse cosmetice de pe piaţă.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

De două ori pe săptămână, după ce îmi beau cafeaua, amestec puţin ulei de măsline cu zaţ de cafea şi utilizez amestecul ca scrub pentru faţă. Îmi lasă pielea foarte catifelată.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

În general, nu am anumite „reguli”. Având părul scurt, nu e foarte greu să-l îngrijesc. Totuşi, îmi prepar, atunci când simt nevoia, o mască naturală pentru păr din ulei de măsline, ou şi miere. Această mască îi redă strălucirea părului meu şi asta chiar funcţionează!

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Nu mă pricep să cumpăr produse cosmetice pentru tenul meu, din acest motiv recurg întotdeauna la remedii naturiste, folosind uleiuri naturale, miere, castraveţi, etc.

Citeste si...
Cum să faci bani, sa fii bogat ca să-ți iei casă și mașină rapid?