Evenimentele importante sunt cele care ne marchează viața. Ele rămân întipărite în memoria noastră. Ne amintim de ele în orice clipă.

Deși uneori importanța lor se diminuează, doar timpul ne spune cât de importante au fost. Este ca și cum un membru al familiei tale este astăzi o persoană importantă, iar tu nu ai o poză de calitate din copilăria sa.

De aceea este important să știm când trebuie contractat un fotograf profesionist pentru astfel de scopuri.

De la concepție

Sunt părinți care nu dau importanță acestui lucru, deoarece înțeleg că viața copilului și etapele sale încep la naștere.

Adevărul e că etapele unui copil încep de la concepția copilului și în acest moment ar trebui să apelăm la serviciile unui fotograf profesionist, pentru a imortaliza amintiri de calitate pe care să le împărtășim cu mândrie.

Nașterea

Fără îndoială, este cea mai importantă etapă a copilului. Deși acest moment este unul mai intim, de care ne dorim să ne bucurăm în familie, putem apela serviciile unui fotograf profesionist dacă ne dorim să avem amintiri de calitate cu acest moment.

Evenimente de la care nu poate lipsi un fotograf profesionist

Uneori organizăm evenimente și petreceri, iar unele le trecem cu vederea datorită faptului că suntem nehotărâți sau nu dispunem de bani suficienți pentru a angaja un fotograf profesionist.

Este bine însă ca, înainte de a planifica un eveniment, să includem în buget și onorariul fotografului profesionist. În continuare veți descoperi o listă de evenimente de la care nu poate lipsi un fotograf profesionist.

Sarcina. Multe mame nu privesc această etapă ca parte a vieții copilului lor, dar trebuie reținut că, încă de la concepție, este deja o viață independentă, chiar în interiorul mamei.

În fiecare lună a primului an. Copiii cresc mult în primele luni și mai ales în primul an. Nu trebuie pierdute aceste etape frumoase ale copiilor.

Evenimente. Dacă vom cheltui o avere pentru a face un eveniment de magnitudine, de ce să nu cheltuim puțin mai mult apelând la serviciile unui fotograf profesionist, pentru a surprinde acele momente în imagini unice.

Nu putem trece cu vederea astfel de evenimente:

Petreceri aniversare, mai ales petreceri pentru copii.

Botezul

Prima împărtășanie

Absolvirea

Nunta

Acestea sunt doar câteva exemple de evenimente, pentru a vă face o idee despre momentul când trebuie să contractăm un fotograf profesionist.

Nunta pe lângă celelalte evenimente importante din viața noastră, este un moment cu totul special. Reprezintă luni de planificare a fiecare detaliu. În această zi specială trebuie să avem un aliat de nădejde – fotograful.

Acesta nu este o persoană angajată pentru a face fotografii în neștire, ci motivul pentru care am petrecut ore întregi căutând persoana potrivită.

Mulți avem prieteni fotografi amatori, care se oferă să ne facă pozele de la nuntă. Este un gest frumos, dar trebuie luate în calcul implicațiile acestui gest. Ei nu ar putea surprinde așa cum ne dorim, cele mai importante momente ale zilei.

Unele lucruri pot merge prost sau chiar speria un fotograf amator atunci când începe ceremonia. Fotografii profesioniști au experiența necesară pentru a surprinde orice detaliu pe parcursul acestei zile lungi și haotice.

Ar fi păcat să ratăm momentele cele mai importante, pe care un fotograf amator nu le-ar putea surprinde.

Într-un fotograf profesionist de nuntă putem avea încredere 100%, atât în ceea ce privește responsabilitatea, cât și în ceea ce privește conceptele creative. Putem petrece câteva ore vorbind cu acesta și clarifica ceea ce dorim să obținem, fără să ne facem griji la fiecare moment de detalii inutile.

Contractarea unui fotograf profesionist ne poate oferi acea liniște sufletească de care avem nevoie înainte de a spune „da“ și de a ne bucura de petrecere. Vom fi calmi și fericiți, așa cum ar trebui să fim în ziua nunții!

A avea un contract semnat, o dovadă a muncii sale anterioare, este foarte important. Din partea unui amator nu vom avea parte de încredere totală și absolută în profesionalismul său.

Vor exista întotdeauna alte momente în care ne vom putea ruga prietenii să ne facă fotografii, dar când vine vorba despre nunta noastră, este bine să urmăm o cale sigură.

Un aliat de încredere care se plimbă cu camera foto printre invitați, ne va oferi oportunitatea de a bucura de momente unice, care vor fi o adevărată comoară pentru noi. Toate acestea vor dăinui în timp.

Sursa fotografie bobbyg.ro