Apple va lansa noile telefoane în 35 de state, simultan

technobuffalo_32992100

Apple va lansa pe 25 octombrie iPhone 5S şi 5C în România şi alte 34 de state, după prezentarea oficială a aparatelor care a avut loc luna trecută şi debutul acestora pe nouă pieţe, între care Statele Unite şi China.

Smartphone-urile iPhone 5S şi 5C vor fi disponibile din 25 octombrie în România şi ţări precum Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Noua Zeelandă, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Taiwan, se arată într-un comunicat al Apple.

Totodată, noile modele iPhone vor fi prezente din 1 noiembrie în alte 16 ţări din întreaga lume.

Smartphone-ul iPhone 5S include un procesor mai rapid, o cameră mai performantă şi un scanner de amprentă.

Modelul mai puţin costisitor 5C reuneşte mare parte din funcţiile iPhone de anul trecut, într-o carcasă colorată din plastic.

Aparatele iPhone 5S şi 5C sunt dotate cu sistemul de operare iOS7, care reprezintă cea mai importată actualizare a iOS de la lansarea primei versiuni a iPhone. Astfel, iOS7 dispune de o interfaţă nouă, reproiectată integral, cu o paletă elegantă de culori. Sistemul are sute de noi funcţii, între care Control Center, Notification Center, funcţia de comandă vocală Siri şi iTunes Radio, un serviciu gratuit de radio prin Internet.

Smartphone-ul iPhone 5S este disponibil în culorile auriu, argintiu şi negru (space gray), la preţuri de retail recomandate de Apple de 199 dolari pentru modelul de 16GB, 299 dolari pentru cel de 32 de megabiţi şi 399 de dolari pentru modelul de 64 GB.

Carcasele pentru iPhone 5S în culorile bej, negru, albastru, maro şi galben au un preţ de retail recomandat de 39 de dolari.

Aparatele iPhone 5C au culorile albastru, verde, roz, galben şi alb şi preţuri de retail recomandate de 88 de dolari pentru modelul de 16 GB şi de 199 de dolari pentru cel de 32 de GB.

În cazul iPhone 5C, carcasele în culorile albastru, verde, roz, galben, negru şi alb au un preţ de retail recomandat de 29 de dolari.

Smartphone-urile iPhone 5S şi 5C şi carcasele pentru acestea pot fi cumpărate prin Apple Online Store, magazinele de retail ale Apple şi distribuitorii autorizaţi de companie.

Telefonul iPhone 4S este disponibil gratuit, prin intermediul contractelor pe doi ani încheiate cu operatorii de telefonie mobilă participanţi la program.

Cele două noi modele, iPhone 5S şi 5C, au intrat la vânzare pe 20 septembrie în nouă ţări, între care Statele Unite, Australia, Canada şi China. În primele trei zile de la lansare, Apple a vândut un număr record de 9 milioane de iPhone-uri.

 

 

 

Citeste si...
Apple a lansat cea mai SUBŢIRE tabletă din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.