În pline tensiuni pe tema modificărilor făcute de Guvern în privința interzicerii mijloacelor de transport alternative, Tăriceanu a ținut să le arate partenerilor de guvernare de la PSD că folosește un autoturism Uber, în toiul campaniei electorale, în contextul în care subiectul transportului în regim ride-share are mare priză la publicul urban.

Tăriceanu a fost filmat în timp ce ieşea din sediul ALDE, alături de șeful său de campanie, şi apoi a urcat într-un autoturism Uber, o Dacie Logan , cu care s-a deplasat într-o zonă centrală a oraşului.

Reprezentanţii ALDE au cerut joi Guvernului să găsească o soluţie de echilibru pe tema taximetrie clasică versus Uber. „Noi credem că ridesharing-ul și taximetria nu trebuie să fie conflictuale sau să intre în conflict, ci să se completeze. Cu cât mai mare competiția între servicii, cu atât avantajul nu poate fi decât al cetățeanului. Prin urmare , Guvernul trebuie să găsească o formulă în care cele două să fie complementare într-o competiție corectă, din care să câștige în primul rând cetățeanul”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook ALDE.

Citeste si...  Miniştrii guvernului Ponta IV au depus jurământul la Palatul Cotroceni