Admiratorii vor înnebuni când vor vedea asta!

 Anda 7

Anda Adam este foarte atenta la modul in care apare in poze si nu exagereaza niciodata cu rochii prea scurte sau decoltee prea generoase.

Anda 8

Frumoasa blondina a reusit insa sa aprinda imaginatia multor barbati dupa ce a renuntat la sutien si a postat aceasta imagine pe contul ei de Instagram.

Nu este o gluma. Anda Adam a pozat fara sutien, insa singurul care s-a putut bucura de aceasta imagine este cainele ei, Mercy. In poza nu se poate vedea decat umarul gol al artistei.

Anda 9

“Lui Mercy ii e lene azi. Incerc sa-l trezesc cu niste muzica buna… listening to Beyonce -Drunk in Love”, a scris Anda Adam in dreptul pozei pe care a postat-o pe contul ei de Instagram.

Anda 6

Dupa ce managerul de la Spitalul de Arsi si ajutoarele lui au fost arestati pentru implicarea in Dosarul Silicoanelor, mai multe vedete au fost chemate sa dea cu subsemnatul la politie.

Pe parcursul anchetei, s-a aflat ca Anda Adam si jurnalista Mara Banica si-ar fi pus implanturi la Spitalul de Arsi. De asemenea, pe lista pacientilor erau si unele iubite ale lui Leo de la Strehaia.

Citeste si...  Dorurile şi frustrările Andreei Băla