O întâmplare amuzantă a fost prezentată de Cabral pe blogul său. Prezentatorul Tv a ajuns la spital după ce din greşeală a mâncat pateul câinelui joi. Acesta a povestit şi faptul că medicii au râs de el la auzul poveştii lui.

cabral_main

Cabral a povestit întâmplarea pe www.cabral.ro „Așadar… trezeală de la șase dimineața și dă-i cu treabă! Până la prânz n-am avut timp să opresc să mănânc, îmi patina stomacul în gol. Depresia adevărată venea și din faptul că știam că în oraș n-am timp să mănânc, acasă nu prea era nimic de mâncare… tristă situație, să nu te însori că așa pățești! Revenind la ale noastre… pe la prânz, deja sleit de puteri și rupt de foame intru pe ușă. Acasă… nimeni. Pășesc și mai trist pe hol, las rucsacul jos, pun casca moto la încărcat și mă descalț… Pe masa din bucătărie… ce să vezi?! O pâine proaspătă, doi ardei grași și un tub!

– Vezi, mă, ce animal cârcotaș sunt… a mea chiar dacă n-a avut  timp să gătească, măcar de un sendviș și-a găsit timp să-mi cumpere ceva!

Și brusc înviorat de bucuria că sunt – totuși – și eu iubit de cineva, m-am pus la masă. Am tăiat două felii frumoase de pâine, am tăiat și spălat repede și ardeii, am deschis tubul ăla de care spuneam și l-am mirosit… așa pateu de ficat bun n-am mai mirosit de mult! Parcă mirosea puțin și-a trufe! Mi-am făcut două sendvișuri serioase în care am mai pus și niște brânză sărată din frigider… a ieșit o simfonie, nu altceva! Termin de mâncat, beau și-un pahar de apă, mă fluieră telefonul c-am primit niște mesaje.Deschid telefonul:

whatsapp

Brusc mi-a suit tot stomacul în gât!

– Pateu de câine?! Cu trufe?! Ce să caute trufele în pateul de câine?! Și ce să caute pateul de câine pe masă, lângă pâinea mea?! Și cum să mănânc eu așa ceva?! Încet, cu mare silă și cu mâinile tremurânde am ridicat tubul de pe masă. Ce să vezi?! De pe ambalaj râdea la mine, fericit de cum nu s-a mai văzut, individul acesta!

mancare-de-caine

Fi-ți-ar potaia de râs! Să mor pe loc! M-am dus repede la toaletă, mi-am băgat degetele pe gât… degeaba, îmi venea dar nu ieșea! I-am dat mesaj nefastei, am plecat la un prieten doctor, m-am dus la el la spital, m-am întâlnit acolo și cu Andreea. Când am început să le povestesc la spital ce-am pățit și cum simt eu că mor… s-au pus pe un râs, pe-o hămăială și-o hohoteală de parcă tocmai câștigaseră la loto! Eu le spuneam, ei râdeau de mureau, se tăvăleau pe jos… și eu muream pe picioare! M-au examinat sumar printre icnete și pufnituri în râs, m-au trimis acasă spunându-mi să fiu atent la scaun. Dacă e moale… să le dau un telefon. Dacă nu… cică să-mi mai fac un sendviș!”

Citeste si...  Cabral face mari dezvăluiri!