Kelemen: UDMR va analiza oportunitatea declarației privind demisia lui Băsescu

 Kelemen Hunor Basescu

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul ședinței coaliției, că Uniunea analizează oportunitatea unei declarații a Parlamentului privind demisia președintelui Traian Băsescu, urmând să ia o decizie miercuri dimineață.

”Vom analiza în cadrul grupurilor parlamentare, astăzi nu am dat un răspuns și vom lua o decizie”, a spus Kelemen, după ședința coaliției, referindu-se la propunerea de adoptare în plenul Parlamentului a unei declarații prin care să se ceară demisia președintelui Traian Băsescu, din cauza scandalului de corupție în care este implicat fratele său.

Kelemen Hunor a spus că UDMR va lua o decizie miercuri dimineață.

”În acest moment, din punctul meu de vedere, nu există nicio promisiune, nici da, nici ba”, a subliniat liderul UDMR. El a spus că Uniunea așteaptă și concluziile comisiei parlamentare de control al SRI, care s-a sesizat în acest caz.

Conform propunerii făcute de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, luni la ora 18.00 ar urma să fie convocate Birourile permanente reunite pentru proiectul de declarație a Parlamentului, iar miercuri ar urma să fie convocat plenul reunit.

 

Citeste si...
Ce a vrut in GIca Popescu in camera de celula fix de ziua lui si cum s-a conformat sotia!