Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că remanierea guvernamentală trebuie să se oprească la Rovana Plumb (fonduri UE) și Natalia Intotero (diaspora) și că nu este de acord cu ideea restructurării Guvernului. CEX PSD se reunește, miercuri, de la 12.00, pentru a stabili calea de urmat.

Despre remaniere:

Din rațiuni pragmatice, remanierea trebuie să se mărginească la eliberarea funcțiilor de către cele două doamne care în mod cert vor fi europarlamentari și fie acum, fie altă dată, vor trebui să părăsească aparatul guvernamental. Ar trebui să se oprească aici pentru că alte schimbări, după părerea mea, ar necesita o analiză aprofundată, o apreciere extrem de obiectivă a activității miniștrilor și abia după aceea să procedăm la schimbări. Altminteri, ne lansăm într-un joc care place unora din opozitie pentru că vor găsi motive pentru a inventa noi și noi fitile”
Despre restructurarea Guvernului:

Citeste si...  Raluca Turcan vrea să lucram până la moarte

Este superbă această idee, dar eu nu văd de ce în campania electorală ne-am apuca să restructurăm Guvernul, să-l aducem în fața Parlamentului. Probabil că trebuie să mai citim Sfânta Scriptură, pentru că așa zice, când vrea să piardă pe cineva, mai întâi îi ia mințile a declarat Dumitru Buzatu.