Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal este convins că noul guvern va continua pregătirile pentru organizarea Euro-2020 în România, fiind vorba de un eveniment cu mare vizibilitate internaţională, chiar dacă în programul de guvernare nu se face referire la turneul final care va avea loc în 13 ţări europene.

„Toate activităţile, procesele şi acţiunile pentru organizarea EURO 2020 sunt gestionate de un Comitet Interministerial încă din 2014. Acest comitet, format din reprezentanţi ai Primăriei Capitalei, Guvernului şi FRF şi cu UEFA ca for tutelar, monitorizează toate angajamentele României de la momentul candidaturii.

Vom avea cu siguranţă o schimbare a membrilor din partea Guvernului, dar proiectul merge mai departe. Lucrările de pregătire a Euro-2020 au fost declanşate, există verificări permanente şi sunt convins că şi Guvernul Grindeanu va continua acest proiect. Sunt şi membri ai Guvernului care cunosc foarte bine proiectul Euro 2020 şi care au o viziune amplă asupra fenomenului fotbalistic.

În definitiv, nu este un eveniment al FRF, al fotbalului, ci este unul al României cu mare vizibilitate internaţională şi parte a unui proiect de ţară”, a declarat Burleanu pentru.