„Mergeam de mână cu Ştefan Stan şi trecea o domnişoară, iar el rămânea acolo”

 andreea-mantea1

Este de notorietate deja felul nu tocmai placut in care s-a incheiat relatia Andreei Mantea cu Stefan Stan. Ajunsa in Las Vegas cu cei 12 concurenti care, in cadrul show-ului de televiziune „Burlacita”, se lupta sa ii cucereasca inima, Andreea a fost usor dezamagita de un gest pe care acestia l-au facut si care i-a adus instant aminte de lucruri dureroase din perioada relatiei cu fostul ei logodnic.

Frumoasa burlacita Andreea Mantea a pornit aseară în aventura vietii ei, alaturi de cei 12 concurenti care au reusit sa treaca de prima ceremonie a trandafirului, dar si de amfitrionul show-ului, Bogdan Vladau. Andreea si cei 12 pretendenti ai sai au pasit pe taram american in speranta ca e o ocazie unica sa se indragosteasca.

„Eu sunt o persoana romantica si am cateva locuri in care mi-am propus neaparat sa ajung in aceasta viata. Las Vegasul era unul dintre ele. Nu-mi vine sa cred ca am ocazia sa ajung aici nu cu o persoana, ci cu 12, care sunt interesate de mine. Cu siguranta, intre ei o sa fie unul si pentru mine. Plec la drum dornica de aventura, dornica de indragostit, dornica de iubit”, au fost cuvintele Andreei de cum a ajuns in America.

Hotarata sa isi rasfete pretendentii si totodata sa profite de timpul petrecut in compania lor pentru a-i cunoaste mai bine, Andreea a decis ca pentru prima lor iesire sa-i invite pe toti la o plimbare extraordinara, cu un autocar suspendat. Iar daca pentru inceput, toti cei 12 concurenti nu si-au putut lua privirile de la burlacita, spre final, Andreea a surprins un gest care a deranjat-o vizibil.

„Am observat ca au inceput sa se distreze cu un grup de fete de pe trotuar. Pe mine m-a deranjat foarte tare lucrul asta. Era vorba de bun simt. Si eu, la randul meu, daca un alt barbat imi oferea atentie, ar fi fost urat fata de ei sa stau sa-i zambesc. Mi-aduc aminte cand mergeam de mana cu Stefan Stan si trecea o domnisoara, iar el ramanea acolo”, a povestit Burlacita.

Ba mai mult, Andreea a completat: „Daca o sa se aprinda niste lucruri intre noi, o sa-i testez. Altfel nu pot!”

 

Citeste si...
Amalia Năstase s-a accidentat la schi