Bunicul Luizei Melencu – fata dispărută din aprilie la Caracal, pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o – a sunat la o televiziune în direct, special pentru a-l aprostrofa pe parlamentarul PSD Eugen Nicolicea, care era invitat în studio.

Bunicul Luizei se plange că s-a ajuns rău din cauza legilor

„A alergat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții. Nu-și merită funcțiile pe care le are. Domnul Nicolicea să învețe să vorbescă și să respecte nația și poporul român. Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte ca nație, ca oameni. Uitați unde am ajuns, datorită lor și legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!” – acestea au fost declarațiile bunicului Luizei Melencu, făcute miercuri seara la Antena 3.

E de reținut durerea unui bunic care și-a pierdut nepoata: „Uitați unde am ajuns din cauza legilor pe care le-au dat”, a spus bărbatul.

Rugat să comenteze, această izbucnire a bunicului Luizei Melencu, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, totodată lider al organizației PSD din acest sector, s-a văzut nevoit să-i dea dreptate. El l-a criticat apoi pe primarul PSD din Caracal, reproșându-i că nu a făcut ce trebuia pentru ca cetățenii să fie în siguranță: a cumpărat 30 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat. De ce le-a mai cumpărat? se întreabă primarul Sectorului 1.

Bunicul Luizei se plange că s-a ajuns rău din cauza legilor

Citeste si...
Gheorghe Dincă a mărturisit judecătorilor cum le-a torturat pe Luiza și Alexandra

„E supărat (bunicul) și pe bună dreptate. Eu consider că bunicul avea dreptate. (…) Trebuie să vedem ce putem face de acum încolo pentru ca să nu mai existe astfel de cazuri, Caracal, Focșani și alte cazuri”, a spus Daniel Tudorache la Digi24. Întrebat de legislația schimbată de „Nicolicea, Iordache și alți hoți”, după cum s-a exprimat bunicul Luizei, Daniel Tudorache a răspuns: „Cu siguranță pentru asta plătim. Asta e consecința comportamentului lor, a celor din acele comisii, din cauza asta am ajuns la 20 și ceva la sută. Electoratul ne-a sancționat, din cauza lor. Sper să se modifice (legislația) în perioada următoare. Sper să-și revină colegii mei din Parlament și să deschidă ochii, pentru că așa nu se mai poate”, a afirmat primarul Sectorului 1. „Sper să existe un T-zero. E mai bine să recunoști că ai greșit”, a adăugat Tudorache.

„Fiecare ar trebui să-și facă treaba la locul lui de muncă. De exemplu, primarul. Eu îl acuz în primul rând pe primarul din Caracal. Trebuia să asigure cel puțin siguranța cetățenilor. El a făcut un lucru bun: a cumpărat 30 de camere. Pe care nu le-a montat. Un lucru foarte grav, de ce le-a mai cumpărat?”, a spus Daniel Tudorache, precizând că în sectorul său sunt montate 1.100 de camere, în condițiile în care preluase sectorul cu 400 de camere, dar cetățenii continuă să ceară, mai ales după cazul Caracal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.