Un copil de 13 ani din Marea Britanie face recenzii de cărţi pe Instagram şi are deja 150.000 de fani. După ce a fost ironizat de colegii de școală, băiatul a primit mesaje de susținere din partea unor autori bestseller, scrie The Independent.

Un copil de 13 ani din Marea Britanie face recenzii de cărţi pe Instagram Callum Manning, din South Sheilds, Marea Britanie, a creat un cont pe Instagram pentru a publica recenzii de carte, potrivit Mediafax.

Colegii săi de şcoală au început să îşi bată joc de recenziile sale pe un grup de chat în care l-au inclus special să le vadă mesajele.

„Nu am tendinţa să plâng atât de des, dar cred că a fost pentru prima dată după mult timp când am făcut-o”, a spus băiatul pentru PA Media.

Sora sa, Ellis Landreth, a scris un mesaj pe Twitter despre acest incident, iar, în câteva ore, băiatul a câştigat 150.000 de followeri pe Instagram.

Scriitori celebri, precum Malorie Blackman, Matt Haig şi Caroline Kepnes, i-au trimis mesaje de susţinere şi copii ale cărţilor lor.

Manning a publicat recenzii ale unor cărţi semnate de Jane Austen, George Orwell, Mary Shelley, dar şi din seriile „Harry Potter” şi „Twilight”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.