Paul Surugiu-Fuego se poate lăuda acum cu o siluetă de invidiat. Cântăreţul a dat jos 15 kg în 45 de zile după ce a renunţat la o serie de alimente gustoase, dar periculoase. Fuego e mândru că va apărea pe sticlă la TVR 2 cu o nouă imagine.

Paul Surugiu-Fuego (42 ani) a reuşit să topească kilogramele fără vreun efort. A slăbit 15 kg în 45 de zile şi a ajuns de la 110 kg la 95. Gurmand din fire, el spune că a găsit secretul: a renunţat la dulciuri (n-a mai mâncat dulce din august, la ziua lui s-a abţinut să guste tortul), paste făinoase, prăjeli, apoi a scos din meniul său carbohidraţii şi băuturile carbogazoase. Cu toate acestea, artistul nu vrea să se oprească aici. 

”Nu ştiu cât se vede, dar am reuşit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure şi liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viaţă. Cred că aici e cheia şi de aici vine si voinţa în a rezista “tentaţiilor” ce apar pe parcurs. Eu sunt un gurmand, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită, trecând de la 110 la 95 de kilograme. Pe scurt, nu mănânc carbohidraţi, pâine de nici un fel, fructe cu zaharuri, prăjeli şi, cel mai important, dulce. Nu am mai gustat nici o prăjitură, nimic, în toată această perioadă. Repet, eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc, pe cât se poate, să menţin stilul acesta. Încerc să fac şi un minimum de mişcare, să mănânc din trei în trei ore, să găsesc forţă pentru a renunţa la pofte şi să nu exagerez noaptea, pe drumurile mele, cu mese îmbelşugate. Merele îmi sunt aproape acum, afinele şi puţin pepene roşu. În rest, credeţi-mă, mănânc de toate, în cantităţi normale. Nu sufăr, n-am restricţii, nu fac un efort măreţ”, a declarat Paul Surugiu-Fuego pentru Click! 

 

Interpretul se simte acum mult mai bine şi intenţionează să-şi schimbe garderoba. E fericit că a reuşit să încapă într-o ţinută în care n-a mai intrat de 7 ani. ”Am găsit în schimb acum voinţa necesară şi am văzut că se poate, asta pentru că mi-am dat seama că exagerasem la un moment dat, din cauza programului. Mă simt mult mai bine acum, sunt mult mai tonic şi am mult mai multă energie. Îmi schimb şi garderoba mai nou, refac anumite costume, strâmtez altele, încerc să fac din mers aceste schimbări în bine pentru mine, revenind la formele de cândva. Spre exemplu, când am filmat pentru noua mea emisiune de la TVR 2, am purtat o haină de acum 7 ani, realizată de doamna Doina Levintza, care nu-mi venea şi pe care nu am mai purtat-o de atunci, din motive lesne de înţeles. Mi-am dat seama acum că se poate orice, atât timp cât vrei şi cât poţi să vezi dincolo de pofte!”, susţine Fuego.

 

Toamna a venit cu mari surprize pentru el. Fuego va prezenta, în fiecare duminică, la TVR 2, de la ora 15.00 la 17.00, începând cu 7 octombrie, galele spectaculoase „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”. Show-ul va avea un band live şi un balet cu totul special, într-un decor nou, glamour, perfect pentru o duminică în faţa televizorului. „Sunt sigur că vom reuşi să vă aducem cele mai frumoase emisiuni, poveşti speciale, muzică bună, duete, surprize, dans şi eleganţă, emoţie, valori, fiind bucuros să primesc această propunere din partea TVR-ului! România are numeroase personalităţi care-au definit-o în ani şi pe ele vreau să le arăt şi să le celebrăm”, mai spune el. Cu toate acestea, Fuego nu va renunţa la emisiunea sa de la Favorit TV, “Familia Favorit”, pe care o prezintă de ani de zile la postul fraţilor Micula. În plus, în luna decembrie, de pe 3 pe 27, va pleca într-un nou turneu de colinde, ” Colindător la porţile cerului”.

Citeste si...
TVR 2 transmite: Concert aniversar Fuego de la Palatul Naţional Nicolae Sulac din Chişinău