Bucuria zapezii ia scos din casa momentul find aşteptat de fetiţa Andai Adam şi-a tras şi ea repede părinţii de mânecă şi i-a scos la zăpadă, profitând de stratul generos de nea care s-a aşternut peste noapte, dar şi de faptul că celebra ei mamă nu a cântat în acest weekend. Toţi trei s-au jucat afară şi au făcut un om de zăpadă alături de care s-au fotografiat .

Andai Adam petrecut un weekend liniştit în familie după mult timp în care artista a fost angajată în mai multe spectacole. S-a întâmplat şi ca la acest final de săptămână să ningă Bucuria zapezii ia scos din casa norocul fetitei ca  cântăreaţa să nu fie plecată la niciun spectacol, aşa cum obişnuieşte, ocazie bună pentru a-şi petrece timpul în mijlocul celor dragi.

Citeste si...
O masina, a ars ca o torta la Piata Romana

Anda Adam, pe scenă în noaptea de Revelion     

Aşa cum se întâmplă cu mai toţi artiştii de la noi, noaptea de Revelion înseamnă spectacole pe badă rulantă şi mai puţin timp petrecut în familie. După modelul anilor trecuţi când solista a cântat în aer liber şi la diferite petreceri, Anda Adam va anima atmosfera şi la trecerea în 2019 la un ballroom din Bucureşti şi este în discuţii pentru multe alte contracte pe care le are de onorat. Aşadar noaptea de Revelion va fi una extrem de agitată pentru  Adam, care se bucură acum de puţin linişte în familie înainte de finele anului .