Primaria Municipiului Bucuresti: Ansamblul de fantani din zona Unirea intra intr-un amplu proces de reabilitare si modernizare

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania Apa Nova Bucuresti, demareaza maine, 8 mai, ample lucrari de reabilitare si modernizare a ansamblului de 17 fantani din centrul Capitalei, care cuprind si Fantana Unirea.

Lucrarile sunt realizate in perioada mai- septembrie 2018, iar alimentarea cu apa a fantanilor se va intrerupe in acest interval de timp, urmand a fi reluata dupa finalizarea lucrarilor. De asemenea, exista posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe banda 1, in functie de lucrarile desfasurate.

In urma modernizarii, fantanile din acest perimetru vor deveni un punct central de atractie urbana, ce va oferi bucurestenilor un spectacol de apa, lumini si muzica, in 4 regimuri de functionare: regim de zi, seara, respectiv noapte, de luni pana vineri, iar in weekend va functiona in regim de spectacol stradal.

Citeste si...
Dragnea anunţă un nou proiect de lege privind statutul Casei Regale

Apa Nova Bucuresti va efectua aceste lucrari in cadrul unui program de investitii din fonduri proprii, in valoare de 7 milioane de euro, in baza obligatiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primaria Municipiului Bucuresti.