Cine ar fi crezut că se va lăsa fotografiată aşa

andreea_marin

A fost supranumita „Zana” si pana nu demult si-a mentinut aceasta imagine sofisticata prin aparitii elegante si discrete. In ultima vreme insa, Andreea Marin pare tot mai deschisa si le ofera admiratorilor sansa de a vedea cum este viata sa din spatele micilor ecrane.

andreea-marin1

Fericita, impacata, mai deschisa ca oricand. Asa pare Andrea Marin de cand a inceput o noua perioada a vietii ei, iar schimbarea se vede chiar si in cele mai mici gesturi, chiar daca ele sunt realizate in mediul virtual.

andreea-marin2

Vedeta a inceput sa impartaseasca momente intime cu cei peste 650.000 de admiratori de pe Facebook, iar cel mai recent dintre acestea i-a luat prin surprindere total, intrucat nu multi se asteptau sa o vada intr-o ipostaza domestica, obisnuita.

andreea-marin

In imaginile publicate pe internet, Andreea e surprinsa in bucatarie, cu sortul pe ea, pregatind masa. Nemachiata, cu parul strans intr-un coc lejer, imbracata normal, ea zambeste catre camera, semn ca aceasta ipostaza o incanta cu adevarat.

Vedeta a descris imaginea, scurt: „Bunatati de la mamica”, si a primti neintarziat like-urile si comentariile admiratorilor fideli.

Citeste si...
VICTOR PONTA: Nu sunt de acord că votanţii mei sunt proşti şi răi, iar ai lui Macovei sunt buni şi deştepţi