Vocea femeilor din România nu este auzită. De multe ori, femeilor le lipsește curajul și nu își găsesc forța și energia de a merge mai departe, iar acest lucru este transpus în domenii precum: politic, social, economic. Ramona Bruynseels, singura femeie din cursa alegerilor prezidențiale 2019, a fost invitata Florentinei Fântânaru la ”De-a viața ascunselea”. Este candidata la președinție din partea Partidului Puterii Umaniste.

„Doresc să le încurajez pe toate fetele și femeile din România, care au un cuvânt de spus, să se implice, să spună ceea ce ele au învățat, să spună ceea ce ele pot să facă și ceea ce ele oricum fac în mod curent pentru că trebuie să ne gândim la cum gestionează o femeie gospodăria sa, fiind totodată mamă, soție și administrator. Cred că femeile ar trebui să fie mult mai prezente pe scena politică și administrativă din România, sau dacă nu doresc asta, măcar să fie mult mai prezente prin vocea lor în societatea românească”, este mesajul pe care candidata la prezidențiale, Ramona Bruynseels, l-a trasmis tuturor femeilor, în cadrul unui interviu acordat emisiunii „De-a viața ascunselea”.

Citeste si...
Vezi ce candidat crede Cristoiu că va avea prima şansă la prezidenţiale

Nu este drept ca aptitudinile, inițiativele și preocupările femeilor să nu fie exprimate într-o societate, însă în realitate, nu de puține ori, acestora le este imprimat sentimentul de inferioritate.