Cine credea că scenele furtunoase din căsnicia lui Brigitte cu Ilie Năstase au rămas o amintire, s-a înşelat. Şi de înşelat, s-au înşelat şi cei care credeau că cea mai mare parte din vină ar fi avut-o temperamentalul Ilie, zis şi Nasty.

Iată însă că ce spune Florin Pastramă, actualul constort al fostei doamne Brigitte Năstase, lămureşte puţin situaţia. În sensul în care în casa proapeţilor însurăţei, e ca în reclamele comuniste de pe vremuri: nicio masă nu fără peşte, ci fără… ceartă.

„Nu există zi să nu ne înțepăm. Ea e foarte guralivă, dar dacă nu Florin Pastramă, cine poate să o calmeze pe Brigitte? Tot timpul mă înțeapă. Din toate rele a zis că am ales-o pe ea. Ar fi vrut să vadă cum sunt cu altele. Este foarte acidă, depinde cum doarme. Dacă a dormit bine seara, se trezește dimineața foarte zâmbăreață. Dacă dacă este obosită, e jale”, dă din casă soţul lui Brigitte, într-un interviu pentru Pro TV.

Citeste si...  Oana Zăvoranu nu mai participă la „Dansează printre vise“. Pepe e de vină?

Pastramă a făcut scandal cu rochia de mireasă

E drept că, la isteriile nevestei, Florin Pastramă nu are reacţionează, deocamdată, cu reacţiona Ilie Năstase, care o mai trăgea de păr sau o mai altoia cu câte o palmă drăgăstoasă, chiar şi în public.

Însă, când este cazul, Pastramă ridică şi el tonul la Brigitte, indiferent că de faţă sunt camere de filmat. Sau poate tocmai de aceea. Pastramă a făcut o criză, în direct la Pro TV, când a văzut rochia de mireasă pe care a probat-o iubita lui soţie este mult prea transparentă pentru o slujbă religioasă. A trimis-o să se schimbe imediat şi să uite de ea.

Brigitte şi Pastramă s-au cununat deja la starea civilă şi în iulie au programat şi nunta religioasă în biserică. Asta după ce actualul bărbat al fostului model – cel cu numărul 4 – a trecut la penticostali.