Schimb dure de replici între actuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Brigitte a anunţat miercuri că divorţează de sportiv din cauza Amaliei Năstase care i-ar fi cerut din nou bani soţului ei. În replică, mama celor două fetiţe pe care aceasta le care cu Năstase, i-a transmis scurt brunetei că ori este geloasă, ori nebună. Atât i-a trebuit consoartei lui Năstase ca să scoată flăcări pe nări.
Se înteţeşte războiul dintre Brigitte şi Amalia Năstase. Actuala soţie a tenismenului este departe de a se calma şi după ce a văzut răspunsul ironic dat de Amalia pe Instagram a răbufnit. A lăsat un mesaj tot pe pagina de Facebook, unde iniţial şi-a anunţat divorţul de Ilie Năstase.
„By the way ( să o dăm pe engleza ca tot eşti în America pe bănuţii lui Ilie) nu sunt geloasă pe balene ramolite, iar nebună am fost doar atunci când am acceptat ca soţul meu să te întreţină după ce ne-am căsătorit, şi să-mi fac sejururile la Paris cu tine pe la mese.
Dar ce să-i faci, oamenii se mai şi trezesc şi se întâmplă să aibă şi antidot la şantaje ieftine. Din nou By the way (nr. apropos)- mi-e frică doar de Dumnezeu, ti-am mai spus-o odată- vrei să-ţi reamintesc public când?!”, a scris Brigitte pe contul ei de socializare.
Brigitte şi Amalia Năstase nu au avut niciodată vreo relaţie, iar bruneta a fost tot timpul de ranjată că în timp ce ea ca soţie oficială se speteşte muncind pentru a se întreţine, fosta nevastă profită de pe urma celor două fetiţe pe acre le are cu tenismenul pentru a-i cere continuu bani acestuia. În prezent, Amalia se iubeşte cu Răzvan vasilescum partenerul ei de afaceri, cu care are un băieţel, în vârstă de un an şi opt luni. 

Citeste si...  Isărescu i-a dat in judecată pe Simona Halep, Ilie Năstase si Ion Ţiriac