A avut ambiţia ca nunta ei să iasă perfect şi atunci când a văzut că nu se poate, Brigitte Pastramă, fostă Năstase, a cedat nervos!

Cum se întâmplă la orice eveniment de acest gen, invitaţii au venit cu braţul plin de flori pe care le-au oferit miresei, doar că vedeta Brigitte Pastramă, mireasa isterica și-a murdărit rochia albă cu polen. Aşa că până la ţipete şi istericale a fost un pas extrem de mic.

Proaspăta soție a lui Florin Pastramă le-a transmis tuturor că nu mai primeşte ea direct florile, să nu i le mai ofere nimeni, pentru că nu vrea să se mai murdărească. Incidentul a scos-o din minţi și a supărat-o extrem de tare.

Ieri, la primăria din Voluntari, Brigitte şi Florin Pastramă au devenit în acte soţ şi soţie, iar în iulie urmează nunta în biserică. Şi tot de ieri, Brigitte a devenit doamna Pastramă şi renunţat la numele de Năstase!

Ilie Năstase: „Nu-i urez nimic!”

Citeste si...
Fiul Madalinei Manole s-a facut mare si frumos

Aşa cum era de aşteptat, în ziua marelui eveniment pentru Brigitte, a fost sunat şi Ilie Năstase. Iar reacţia fostului mare jucător de tenis spune totul. Se pare că deşi ambii şi-au găsit practic fericirea, căsătorindu-se fiecare cu altcineva la nici un an de la divorţ, nu şi-au iertat încă unul altuia păcatele.

Deşi s-a zbătut mult ca să păstreze numele lui Năstase şi după desfacerea căsătoriei, Brigitte nu l-a mai păstrat după cununia cu Pastramă. Iar acest fapt se pare că nu i-a picat prea bine fostului soţ.

“Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a spus Ilie Năstase, pentru Click!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.