Ministrul interimar al Culturii, Daniel Breaz, a explicat la un post Tv o declarație controversată făcută aseară, la o emisiune televizată, despre presupusele pile și amante angajate de PSD în ministere.

Discuția cu liberalul Tinel Gheorghe era legată de reducerea numărului de ministere din viitorul guvern.

„Adică, dați oameni afară! De ce dați oameni afară?”, a spus ministrul interimar.

Gheorghe a spus că aceste concedieri se referă doar la „pilele și amantele” celor din PSD. „Și ei sunt oameni”, a fost replica lui Breazu.

Ministrul interimar a spus, că în ministere lucrează și oameni competenți.

„Ca și exemplu putem să vorbim despre succesul președinției României la Consiliul UE, grație acestor oameni care lucrează în ministere”, a spus el.

Citeste si...  Eşti mahmur? Fă sex şi-ţi va trece!

Breaz a mai spus că în ministerul Culturii „nu a fost nicio angajare făcută având în vedere cele două criterii pe care le-ați menționat” (pile și amante, n.r.).

„Dl Gheorghe a făcut o afirmație legată de pilele și amantele pesdiștilor. Trebuie demonstrate astfel de afirmații. Să te duci să arunci în spațiul public astfel de afimații… A spus ca acestea vor fi date afară, pilele și amantele pesediștilor.

Eu nu am spus altceva decât că ei sunt porniți să dea oameni afar. Vorbim despre ceea ce înseamnă om. Vorbim de un om care lucrează într-un minister și care va fi dat afară”, a spus Daniel Breaz.