Florentin Pandele a explicat pentru Antena 3 motivul pentru care şi-a anunţat candidatura ca independent la prezidenţiale:

„Imediat după alegerile din 26 mai, preşedintele partidului de atunci, a ieşit seara şi a spus că cel mai bun candidat din partea PSD e domana Gabriela Firea şi că va rămâne bătălia între Gabriela Firea şi Tăriceanu. Pentru cei care nu ştiau, Gabriela Firea avea la data de 26 mai trei intervenţii chirurgicale.

Ea a trecut printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere al sănătăţii. Din luna august, Liviu Dragnea, a făcut împreună cu echipa lui tot ce a putut să îi blocheze proiectele Gabrielei Firea. Liviu Drangea a tras glonţul otrăvit, mutând atenţia către Firea. Gabi se afla într-o situaţie dificilă a sănătăţii.

Citeste si...  Directorul de marketing al Victoria's Secrets a demisionat din pricina unui model

Am ieşit să îmi apăr soţia, nu ca să fac circ aşa cum spune respectivul domn ( n.r Val Vâlcu) căruia îi tremură ochelarii. Am ieşit să-mi apăr soţia. Nu aveam cum să îmi apăr soţia altfel decât să mă pun în faţa glonţului otrăvit dat de Liviu Dragnea. Nu aveam ce face altceva”, a declarat Florentin Pandele, la Antena 3.