Câteva mii de liberali s-au adunat în fieful lui Liviu Dragnea. În timp ce liderii PSD sunt în turneu în Moldova, PNL a organizat un miting eletoral în Alexandria. De acolo, liberalii i-au cântat prohodul lui Liviu Dragnea și PSD-ului. „Cu parul pe ei”, a tunat Ludovic Orban.

Cu doar câteva zile înainte de începerea campaniei electorale, PNL a organizat o manifestație electorală chiar în județul natal al lui Liviu Dragnea.

Rares Bogdan: „Sunt șapte ani de când guverneaza Romania, Liviu Dragnea și ai săi. Spun un singur adevăr: România merită mai mult! Daaa. România merită mult mai mult de cât PSD, mult mai mult decât Dăncilă, decât Carmen Dan, decât Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu, Mitralieră Rădulescu, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.”

Citeste si...  Un apropiat al lui Dragnea, reţinut de Parchetul General, pus în libertate de judecatori

Ludovic Orban: „Cu ochii pe ei și cu parul pe ei. Cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat din partea PNL. cum i-au prins că vor sa fure, sunăm poliția și depunem plângeri penale.”

3.500 de oameni au strâns liberalii pentru mitingul organizat în Alexandria.

Rares Bogdan: „În democrație hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern și nu în sediile partidelor. Să nu vă fie frică. Liviu Dragnea pica și va pica în nas mult mai repede decat își închipuie cei care îl susțin.”

Pe scenă au urcat toți liderii PNL, împreună cu candidații partidului la alegerile europarlamentare.