Ce era, inițial, la nivel de zvon, a devenit acum oficial. Brad Pitt a trecut peste despărțirea de Angelina Jolie și și-a refăcut viața sentimentală alături de o altă actriță faimoasă de la Hollywood.

Populara actriță Goldie Hawn a confirmat o știre care circula de multe luni în presa de scandal și care a fost până acum ținută în cel mai mare secret: Kate Husdon și Brad Pitt sunt împreună și au o relație pe care doresc să o oficializeze, relatează luni ziarul spaniol ABC.

De câteva luni circulă zvonul că Brad Pitt a regăsit iubirea în brațele actriței Kate Hudson după divorțul de Angelina Jolie. Deocamdată cei doi actori nu au confirmat această relație, dar nici nu au dezmințit-o. De fapt, relația lor pare să se fi consolidat în această perioadă grea prin care a trecut actorul, când Kate se pare că l-a sprijinit foarte mult.

Citeste si...  Angelina Jolie, la pamânt.Vezi ce au decis judecătorii cu privire la ea şi fostul ei soţ, Brad Pitt

Mama actriței ar fi dezvăluit că „Brad și Kate sunt foarte uniți în ultimul timp și că relația lor este foarte romantică” și s-ar pregăti să dezvăluie legătura lor după ce s-au văzut în secret o perioadă îndelungată de timp.

După ce Angelina Jolie pare să-și fi regăsit fericirea în brațele lui Jared Leto, se pare că și Brad Pitt vrea să-și refacă viața și să dea o nouă șansă iubirii.