Proaspăt ieşit din puşcărie, Cristi Borcea profită din plin de libertate. Înainte să plece la controalele psihiatrice, el şi-a oferit o vacanţă romantică, alături de Valentina Pelinel. A ales aceeaşi destinaţie în care au fost în urmă cu cinci ani, numai că pe atunci erau amanţi.

Soare, peisaje de vis, bărci scumpe şi o destinaţie de milioane pentru celebrul cuplu Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, care abia acum se bucură de relaţia lor. Îmbrăcaţi în haine exotice, el cu o cămaşă înflorată şi pantaloni scurţi bleu, ea cu o rochiţă vaporoasă şi accesorizată cu o geantă de paie, cei doi amorezi au ales să-şi trăiască sentimentele profunde pe o barcă scumpă, într-o destinaţie specifică afaceriştilor aflaţi pe picior mare, şi anume insula Capri.

Destinaţia nu este aleasă la întâmplare, din contră, blondina şi bogătaşul au mai multe motive pentru care au preferat acel loc de vis. În 2013 cei doi s-au aflat acolo, însă în calitate de iubiţi secreţi, pentru că la vremea aceea amândoi erau căsătoriţi şi au fost însoţiţi de partenerii lor de la vremea respectivă, şi anume Alina Vidican şi Cristian Boureanu.

Citeste si...  Cele mai trasnite informatii despre sex

şi nimeni nu bănuia relaţia extraconjugală, după un an totul a ieşit la suprafaţă, iar consecinţele au fost destul de mari. Cristi Boureanu a divorţat de Valentina, iar Borcea de Alina Vidican. Din păcate, Borcea şi Pelinel nu au mai avut timp să se bucure de iubire, pentru că afaceristul a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, iar în martie 2014 a ajuns la Jilava. Iată că acum au timp să stea numai prin vacanţe, şi au dat startul cu o destinaţie în care şi-au consolidat relaţia, insula Capri, recunoscută pentru escapadele amoroase ale miliardarilor. Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au fost acolo, dar şi celebrul cuplu Angelina Jolie şi Brad Pitt. Iar de curând, Andreea Marin şi logodnicul ei. Borcea şi Pelinel nu au fost singuri, ci alături de prietenul lor, afaceristul Nicuşor Stan, şi de iubita acestuia.