Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, susține că are informații conform cărora aducerea în țară a lui Nicolae Popa a fost coordonată de Florian Coldea din biroul de la DNA al Laurei Codruța Kovesi.

”Întreaga operațiune de extrădare a lui Popa a fost condusă de Coldea din biroul lui Kovesi de la DNA (…) Eu cred că trebuie supravegheată foarte bine această operațiune. Toate se puneau în practică la comanda domnului Coldea și se petreceau în biroul doamnei Kovesi.

Fiecare acțiune a avut un anumit rol pe scena politică. Acțiunea cu arestarea lui Nicolae Popa a avut un rol, iar sufrageria lui Oprea a avut un alt rol. Acolo erau Codruta, Maior, Coldea și toți șefii importanți. În seara respectivă au fost sunați oameni din străinătate, oameni de la birourile electorale și toți oamenii cu funcție ca să se ajungă acolo unde doreau să se ajungă.

Citeste si...
Ludovic Orban, consideră scandaloasă situatia in care este pusă Kovesi

Eu vă zic sigur că oamenii ăștia precum Coldea și Codruta nu mai aparțin statului român, ei aparțin unor servicii din străinătate.”, a declarat Marian Vanghelie, la B1 TV.