Cristiano Ronaldo a susținut o conferință înaintea meciului din această seară, alături de antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri. Starul portughez a răspuns la toate întrebările jurnaliștilor, însă a plecat iritat din fața reprezentanților presei.

„Echipa merge bine, jucăm diferit (n.r cu Sarri), mult mai ofensiv. Acum am mai multă libertate, sunt foarte fericit. De asta schimbăm antrenorii, pentru a progresa. Îmi place stilul lui Sarri.”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Ulterior, portughezul a vorbit și despre Balonul de Aur 2019, unde se află pe lista nominalizaților.

„Trofeele individuale nu sunt cel mai important lucru. Ceea ce contează sunt trofeele colective. Recompensele vin atunci când echipa reușește. Vreau să înscriu mai mult, dar ce mă interesează cel mai mult este să câștig trofee cu Juventus și naționala Portugaliei. Recordurile vin după asta.

Citeste si...
Industria XXX se inspiră din viața lui Cristiano Ronaldo. Filmul va avea un nume senzațional

Vârsta e doar un număr. Să am 34, 35 sau 36 de ani nu înseamă că ești la finalul carierei. Pot demonstra asta prin performanțele mele.”, a declarat Cristiano Ronaldo.

La finalul conferinței, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a fost foarte surprins că jurnaliștii nu i-au pus nicio întrebare legată de meciul din Champions League, cu Lokomotiv Moskova. „Nicio întrebare despre Lokomotiv? Uluitor!”, a spus Ronaldo, înainte de a se ridica și a pleca de la conferința de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.