Incredibil! Şi-au dat seama numai cu patru zile înainte de nuntă că, fiind catolici, nu pot cununa un cuplu de ortodocşi. Şi tot cu patru zile înainte, Bianca s-a supărat pe presă şi nu mai vrea… publicitate!

1233542_613597375359931_1114740907_nNu e cu adevărat incredibil?! Bianca fără publicitate e un oximoron bun de băgat de exemplu în Dexonline! Dar ce-o fi supărat-o pe viitoarea mireasă de a ajuns aici?!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav rămân fără o pereche de naşi cu doar patru zile înainte de nuntă. Vestea i-ar devasta şi nu prea! Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo nu le vor mai fi naşi, pentru că – vezi, Doamne! – au uitat că sunt catolici şi nu pot cununa pe rit ortodox. Uite, de-aia putea face Bianca nunta-n curte că aveau naşi catolici, că la ei se practică. Dar dacă şi-a băgat coada BOR parcă nu mai este aşa de romantic, în biserică… Ceva nu se leagă, că şi Nicoleta cu Zsolt au avut nunta în biserică, dar, mă rog, lumea se schimbă!

545247_584543121594174_325747103_nDacă ştirea este reală este foarte urât din partea viitorilor miri să inducă în eroare opinia publică. Cei care spun că Luciu-Csergo nu vor mai fi naşi se jură că fetele rămân prietene şi că decizia nu ar fi aparţinut nici naşei, nici miresei. Dar cui?! Lui Băsescu sau lui Ponta? Ne îndoim! Mai degrabă PR-ului de la Pro Tv?!

Se spune că cei patru nu luaseră în calcul această variantă, iar acum, cu atât de puţin timp înainte de nuntă, vestea a căzut ca un trăznet peste cele două cupluri care nu prea văd o soluţionare a problemei! Nu mai spune?! B, există o cale de soluţionare: o derogare! Adică cei vizaţi se duc frumos la preotul care îi cunună şi el le explică ce demersuri să facă. E foarte simplu!

Însă nu este mai interesant după ce faci tam-tam la toate televiziunile cu „Nunta Anului” şi arăţi invitaţiile tipărite cu numele naşilor în clar… să creezi pe ultima sută de metri… un mic suspans?!

 Bianca a dat năzuroasă din picior că nu mai vrea publicitate! Ce glumă!

Şi apropo de suspans, în urmă cu câteva minute, echipa de PR a Pro-ului a transmis presei un comunicat semnat de Anca Bianca Slav şi Victor Slav prin care cer respectarea vieţii private, să nu se mai scrie despre ei dacă nu-şi dau acordul, dacă nu sunt întrebaţi personal etc. etc. căci altfel… şi urmează nişte ameninţări cu procese.

05_61281852

E adevărat că s-a scris în presă că nunta lor va fi transmisă exclusiv de Pro Tv care a plătit toată ceremonia şi, în plus, le-ar fi dat şi nişte bani de cheltuială, un mărunţiş de 10.000 de euro. Se pare că, acum, MediaPro îşi apără investiţia, ca şi în alte situaţii – nunta lui Ilie Năstase, viaţa privată a lui Radu Vâlcan etc. – mărind astfel şi mai mult curiozitatea publică. Doar nu te pui cu ratingul, nu?!

Dar de ce nu a sărit Bianca în sus când presa a aflat şi a scris fără permisiunea nimănui că s-a apucat de croitorie? Şi chiar a lăudat-o şi a mângâiat-o pe cap, drept încurajare. De ce nu a deranjat-o când presa a felicitat-o că l-a ales pe Victor iubit şi apoi de soţ? Sau când presa a plâns alături de ea, de mila bătăilor pe care le-a primit de la un prim… iubit?! Nu ar fi mai bine să-şi pună un sac în cap şi să se retragă din viaţa publică, să nu-şi mai facă nimeni „reclamă pe spinarea” ei (o sintagmă tare dragă starletelor din România de la Nikita încoace)?! Nu ar fi mai bine să se închidă în atelierul de croitorie, ca orice croitoreasă, să evite activităţile mondene şi apariţiile tv, tot ca orice croitoreasă, şi să-şi vadă de viaţa privată?!

Nu pentru succesul la public şi-a „sculptat” trupul de la buze până-n tălpi, ca să fie chemată şi plătită pentru apariţiile ei mondene?! Nu ea îşi expune viaţa pe tapet – a se citi Facebook – mândră de toate realizările ei. Să facă atunci bine şi să trăiască din croitorit, că nu o mai deranjează nimeni, dar nimeni! Poate chiar să se îngraşe, să facă un copil sau doi, trei, să pună murături şi să facă haine frumoase. E într-adevăr o viaţă simplă, dar foarte liniştită, Anca Bianca Slav!

Ioana Golea

 

Citeste si...  Sanse pentru El Luce sa ajunga in Hollywood-ul fotbalului