Marco Borriello ar fi şi motivul pentru care Mădălina Ghenea s-a despărţit de actorul Gerard Butler

madalina_ghenea1_26373500_48148700

Relaţia cu năbădăi dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler a luat sfârşit de ceva vreme. Motivul? Nu doar escapadele amoroase ale actorului scoţian cu inimă zburdalnică, ci şi derapajele româncei noastre.

Mădălina Ghenea şi Marco Borriello
Madalina si Marco Borriello, in clubul unde au fost vazuti sarutandu-se

Presa italiană vuieşte de câteva zile anunţând că după ce Mădălina Ghenea s-ar fi sărutat recent, într-un club, cu fostul iubit, fotbalistul Marco Borriello, recent cei doi s-ar fi logodit.

 madalina_ghenea_6

„Mădălina Ghenea şi Marco Borriello s-au logodit?”, „Românca şi fotbalistul s-au sărutat în Ibiza”, „Sunt foarte intimi unul cu celălalt”, sunt doar câteva dintre titlurile care au apărut în ultima lună în presa din Italia.

 RTEmagicC_madalina_ghenea

Jurnaliştii din Peninsulă scriu că olteanca noastră s-ar fi reîntors la jucătorul napoletan Marco Borriello, cu care s-a iubit înainte să înceapă o relaţie cu actorul scoţian Gerard Butler.

 madalina_ghenea_09202800

Aceştia au fost văzuţi sărutându-se pasional în timpul unei vacanţe în Ibiza, la jumătatea lunii august. Mai mult, fotbalistul şi-a inscripţionat pe tricou numărul 88, simbolizând data de naştere a Mădălinei Ghenea.

 madalina-madalina-ghenea-33815464-963-1207

Se pare că atracţia dintre modelul român şi sportivul lui AS Roma este foarte puternică, bruneta declarând la scurt timp după despărţirea de el, acum mai bine de un an că sexul cu el era ca un drog. „Sexul cu el era ca un drog. A fost nebunie totală cu el în intimitate”, declara Mădălina Ghenea.

 SGP Reference: ShootID=1662392 EventID=59241 Date=02/09/11

De altfel, Borriello ar fi fost motivul real pentru care Gerard Butler şi Maddy s-au despărţit, la sfârşitul lunii august şi de aici ar fi decurs escapadele actorului scoţian cu alte femei…

 Dragostea este cu năbădăi şi dacă inima cere… cum să-i spui „Nu!” (I.G.)

 

Citeste si...  9 semne ca nu te va uita niciodata deși v-ați despărțit