Vedata Antenei 1, Simona Gherghe este însărcinată și, deși vedeta de la Antena 1 nu a confirmat până acum informație, se pare că aceasta va naște în jurul lunii aprilie.

Vedeta de la Antena 1 a preferat să păstrze discreția în legătură cu această informația, dar surse bine informate din cadrul postului de televiziune au spus că sarcina Simonei Gherghe este reală și că vedeta va naște în jurul lunii aprilie. Mai mult de atât, se pare că vedetei de la Antena 1 i se caută deja înlocuitor pentru emisiune.
În plus, Dan Capatos, colegul de trust al Simonei Gherghe a dat de înțeles că aceasta este însărcinată într-un comentariu publicat la o fotografie publicată pe Facebook de vedeta de la Antena 1. În imagine, Simona Gherghe apare alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. „Să vă dea Dumnezeu sănătate, tati!”, a scris Capatos, adresându-i-se la Săndulescu. Ulterior, Capatos a șters comentariul.

Simona Gherghe își dorește de mult timp să devină mamă. Anul trecut, în timp ce dezbătea în cadrul emsiunii sale cazul unui copil, prezentatoare a vorbit despre marea ei dorință. „Eu nu sunt mamă, dar sper să fiu cât mai curând”, a spus vedeta.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au de mai mulți ani o relație. Săndulescu este un cunoscut consultant politic și este cel care i-a redactat discursul lui Theodor Stolojan, în anul 2004, când liberalul și-a anunțar retragerea din cursa prezidențială. Cei doi nu se grăbesc însă să se căsătorească. Ba chiar Simona Gherghe a spus că i-ar fi greu să se descurce cu agitația din jurul unui astfel de eveniment. „Ce stresant trebuie să fie pentru miri! Trebuie să te gândeşti dacă-ţi vine toată lumea, dacă le place tuturor mâncarea, dacă le place muzica. Vedeţi cât stres? De asta nu mă mărit eu încă. Trebuie să-mi fac curaj”, spunea Simona Gherghe, anul trecut.