Membri ai organizaţiei de tineret a Partidului Mişcarea Populară au protestat, miercuri, în faţa sediului instituţiei Avocatul Poporului, cerând sesizarea Curţii Constituţionale cu privire la OUG care modifică legile Justiţiei, adoptată de Guvern în urmă cu o zi, însă aceştia nu au depus nicio sesizare şi niciun fel de documente în susţinerea solicitărilor formulate. ”La scurtă vreme, după ce li s-a cerut să desemneze câțiva reprezentanți pentru a discuta cu Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, protestatarii au încetat manifestația, părăsind zona.”, se precizează într-un comunicat al instituției.

Însă, tinerii din PMP îl acuză pe Ciorbea că minte! ”Având în vedere comunicatul de presă remis de către Instituția Avocatului Poporului cu privire la pichetarea instituției de către Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară (OTPMP) și solicitarea acestui for ca Avocatul Poporului să se sesizeze cu privire la ordonanțele care pun justiția sub controlul PSD, OTPMP dorește să facă următoarele precizări:

– Nimeni din cadrul Instituției Avocatului Poporului nu a cerut, în timpul pichetării, să fie desemnați reprezentanți ai OTPMP care să discute cu domnul Victor Ciorbea. Dovadă stau imaginile de la fața locului.

Citeste si...
Cristiana Anghel nu-l uită pe Horia Georgescu

– Întreaga discuție cu reprezentanții Jandarmeriei Române s-a rezumat strict la lipsa unei autorizații de protest emise de către Primăria Capitalei și la îndemnul ca protestul să înceteze. Reprezentanții OTPMP s-au conformat deoarece scopul lor nu a fost să încalce legea, ci să atragă atenția asupra unor modificări ale legilor justiției care pun în pericol statul de drept

– Avocatul Poporului, plătit din bani publici și avid după pensie specială de lux MINTE așadar într-un comunicat oficial remis în numele instituției pe care o conduce

– Este strigător la cer că Victor Ciorbea le răspunde tinerilor care îi vor plăti pensia specială prin minciuni. OTPMP face apel la transparență, bun-simț și sinceritate din partea instituților statului care îi reprezintă pe cetățenii acestei țări.”, spun tinerii din Mișcarea Populară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.