O bluza pe care a purtato Prinţesa Diana o purta in timpul sesiunilor de exercitii fizice a fost vânduta la o licitatie organizată în Statele Unite.

Conform publicatiei People, Printesa de Wales ii daruise hanoracul antrenorului sau personal, Jenni Rivett, care s-a decis sa il scoata la vanzare.

O persoana anonima a oferit 53.532 dolari pentru faimoasa bluza sport, pe care Diana o folosea cu scopul de a ii deruta pe paparazii. Ea o purta la fiecare sesiune de exercitii, astfel incat fotografiile facute de acestia sa fie asemanatoase.

„Aceasta bluza a devenit cel mai des folosit top in vizitele sale regulate la sala. Ea a considerat ca exista probleme mult mai importante asupra carora sa se concentreze decat tinuta sa de sala si, prin urmare, a decis ca purtarea faimoasei bluze Virgin la fiecare sesiune ar fi o modalitate buna de a opri frenezia mass-mediei”, a spus Jenni, fostul antrenor al Printesei Diana.

Citeste si...  Când ar vrea Gabriela Firea să asfalteze gropile din Capitală. „Nu vreau să aud că blocăm traficul, care şi aşa este sufocant”

 

loading...