Fostul copreședinte PNL Vasile Blaga a atras atenția, luni, în Parlament, la ședința conducerii centrale a liberalilor, că s-a început cu stângul campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, afirma surse din Partidul National Liberal .

Blaga și-a exprimat nemulțumirea că încă nu au apărut, așa cum ar fi trebuit, corturile de campanie ale PNL în marile orașe și că filialele trebuie să ia măsuri urgente în acest sens.Pe de altă parte, spun sursele citate, Blaga le-a spus liberalilor că au șanse să câștige alegerile printr-o mobilizare exemplară.

Președintele PNL Ludovic Orban a plusat și a spus în ședința de luni a conducerii partidului, au declarat surse din PNL că filialele care nu ridică rapid corturi de strângere de semnături riscă să nu mai primească de la centru banii promiși pentru această acțiune electorală.

Citeste si...  DESI ARE VEDEREA BUNA, BLAGA N-A VAZUT GENTI CU BANI!

Blaga a tras semnalul de alarmă în calitate de membru în echipa de campanie a PNL pentru europarlamentare condusă de secretarul general al partidului, Robert Sighiartău.