I-au citit un mesaj: „Te pupă Bote! Îmi aduc aminte de Băneasa, în pădure, unde încinsesem atmosfera!”

bianca2_99679d6987

Bianca Drăguşanu a avut parte de un moment incomod joi seară, la un eveniment la care a fost invitată specială. Ea a urcat pe scena din Princess Club, îmbrăcată în rochie de mireasă şi a fost însoţită de Mihai Morar şi de Daniel Buzdugan, care i-au făcut câteva urări fictive din partea unor personaje cunoscute din showbiz.

bianca4_01_d65dbd1ba9

„Avem nişte scrisori de la foştii care te-au pierdut ca proştii”, au anunţat amfitiornii serii, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, care au urcat pe scenă cu un teanc de hârtii cu mesaje haioase.

bianca_35_8eecdb7714

Dacă la început a fost amuzată, Bianca a fost nevoită să asculte şi alte mesaje, scrise în glumă, dar care îi trezeau amintiri. „E o scrisoare de la C.B. Aş zice că vorba de Cătălin Botezatu: «Bianca îţi scriu aceste rânduri cu lumina stinsă, ca nu cumva să mă prindă Anda Adam. Îmi aduc aminte clar de Băneasa, în pădure, unde flancaţi de o portieră, încinsesem o mare atmosferă. Îmi pare rău că nu am păstrat un jurnal cu tine, dar nu-i nimic că pot oricând să revăd toate întâmplările cu tine în ziare, ca într-un album. Şi e şi un post scriptum: Te pupă Bote, care plânge în hohote»”.

bianca3_08_ee84143e8a

Roşcata nu a mai rezistat şi a reacţionat, încercând totuşi, să fie diplomată: „Măi, eu cred că ar trebui să vă citiţi între voi scrisorile. Eu nu văd rolul meu”.

„Vreţi să auziţi ce zice Cristea? «Bianca, încep această epistolă cu o întrebare: vrei să fii soţia mea? Cred că e puţin cam târziu, dar ce să-i faci, am stat prea mult în cantonament. Vreau să îţi spun un proverb pe care îl ştiu de la bunicul meu. Meteorologii arată pe hartă, fotbaliştii te duc oriunde pe hartă». Eu zic că exagerează aici puţin. «Semnat Prinţul. P.S: Bianca, dă şi tu un anunţ printre domnişoarele de onoare de la nunta ta: prinţ, caut prinţesă, stare bună, fără obligaţii, exclus căsătorie»”, a citit şi Buzdugan, în timp ce Bianca ajunsese, în capătul îndepărtat al scenei şi încerca să pară amuzată.

 

 

Citeste si...
Ponta, speriat de bombe!