Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav este ca o telenovelă sud-americană: iubire fulgerătoare, nuntă, infidelitate, lacrimi în public, certuri la tv, divorţ şi apoi o împăcare spectaculoasă. Cel mai recent episod se consumă în aceste zile, pe Litoral.

bianca_1

Bianca şi Victor Slav se află la mare, unde nu sunt singuri. „Cu ei s-au dus părinţii şi naşii, aşa că nu este exclus că ei să se fi căsătorit din nou”, a declarat Lavinia Jurca, una dintre prietenele Biancăi, duminică la România TV.

„Bianca a luptat pentru el şi se pare că l-a recucerit”, a continuat amica roşcatei. „Ea nu şi-a schimbat actele după divorţ, a rămas tot Bianca Slav”, a mai spus Lavinia, argumentându-şi opinia că cei doi s-ar fi căsătorit din nou. „Nu au nevoie de nuntă, ci doar de o slujbă specială, iar eu cred că asta s-a îmtâmplat”, a insistat prietena Biancăi.

Bianca şi Victor Slav sunt amândoi în discuţii cu Antena 1 pentru o emisiune, al cărei debut va fi în toamnă. Adică fix la un an de la nunta lor, terminată urât cu acuzaţii de infidelitate.

Citeste si...  Bianca si Victor au incins atmosfera la plaja.