Se „laudă” cu 4 vertebre tasate, alta fisurata şi cu grave probleme cervicale si lombare

  Bianca(16)

Problemele de sanatate se tin lant de capul Biancai Dragusanu, vedeta fiind nevoita sa indure dureri ingrozitoare, pe care le ascunde, insa, in spatele unui chip mereu luminos si zambitor. Dar este atat de grav, incat Bianca poate ajunge la cutit.

N-a fost niciodata un om sanatos, dar s-a preocupat sa-si trateze absolut fiecare problema pe care a avut-o. Numai ca necazurile par sa se tina lant de Bianca, din acest punct de vedere, vedeta pricopsindu-se cu o nou afectiune, parca in fiecare an.

Bianca (4)

Acum, are mari probleme la coloana vertebrala, diagnosticul pus de specialist, in urma cu mai putin de doua luni fiind unul destul de usturator. Desi vedeta a evitat sa spuna concret afectiunea de care sufera, presa mondenă a aflat cu exactitate ce scrie in fisa ei medicala: patru vertebre tasate si una fisurata. Motiv pentru care blonda trebuie sa urmeze cu strictete toate indicatiile medicilor, asta in cazul in care doreste sa fenteze bisturiul.

Bianca (7)

Si, in mare parte, Bianca se straduieste sa puna sanatatea pe primul plan desi, in ultimele saptamani, s-a cam neglijat. Totul, doar ca sa faca impresie buna pe micul ecran, la emisiunea estivala a carei coprezentatoare este: “Bianca tine secret problemele de sanatate pe care le are sua, ma rog, nu prea vorbeste despre asta. Dar e destul de grav. Are patru vertebre tasate si una fisurata si se chinuie ingrozitor, pentru ca are dureri mari, nu poate sa poarte tocuyri prea mult timp, nu poate sa reziste mult in picioare. Dar nu sulfa o vorba.

Bianca (8)

Tocmai de aceea, incearca sa se trateze corespunzator si face masaj zilnic. Acum se afla la Bacau si a vorbit cu echipa emisiunii sa ii gaseasca pe cineva care sa ii faca masaj. Si are o femeie care vine zilnic la ea, la cativa kilometri de Bacau, unde locuieste Bianca, la o pensiune. E foarte multimita de masaj, femeia respective chiar se pricepe si reuseste sa o pun ape picioare pe Bianca”, a povestit o sursa din anturajul vedetei.

Un accident provocat de gelozia unui fost iubit i-a transformat vaita Biancai, intr-un cosmar! Batuta cu bestialitate in urma cu mai bine de zece ani, vedeta a fost la un pas sa ramana in scaunul cu rotile, acum fiind traumatizata pe viata de aceasta problema: un hematom pe os, care nu-i da pace si pe care trebuie sa-l mai opereze de inca trei ori, pentru a se putea vindeca. Mai mult, i-au ramas semne inestetice pe care le acopera cu straturi groase de machiaj.

 

Citeste si...  Veste buna pentru şoferi. Radarele fixe de pe şosele nu mai sunt funcţionale