Roscata face pe sefa, cu numai trei zile inainte de cununia religioasa. Desi la inceputul saptamanii, odata cu alegerea decoratiunilor florale, lucrurile pareau sa mearga ca unse, nu la fel s-a intamplat si astazi, in discutia legata de dulciurile pentru candy bar.

Bianca_VictorProaspata doamna Slav a vrut sa aleaga de una singura, asa ca si-a trimis sotul la plimbare imediat. Si totusi, nu doar Victor era problema divei, ci si cantitatea de prajituri propusa de reprezentanta firmei care va asigura candy bar-ul, dar nici culorile. Asa s-a apucat roscata sa trieze in stanga si in dreapta, sa imparta si sa adune, sa selecteze culori, asa cum a considerat ea ca ar trebui sa fie, pastrand numai prajiturile in culori lila si crem.

Mai mult, una dintre conditiile impuse de vedeta a fost „sa fie mult”, Bianca dorindu-si o nunta bogata, la care invitatii sa se simta bine.

Si, bineinteles ca Bianca tine la silueta, asadar pe post de degustator a fost folosit Victor, care a fost indopat de sotia sa cu prajituri si frisca.

Citeste si...
Antonia a fost atacata intr-un club din Capitala