Dupa ce a anuntat fara sa vrea ca este insarcinata, Bianca Dragusanu a facut public si numele celui care urmeaza sa ii boteze copilul pe care il asteapta cu Victor. Nasul urmeaza sa fie tot o persoana publica.

Această prezentare necesită JavaScript.

Invitata intr-o emisiune de televiziune, Bianca Dragusanu a anuntat fara sa vrea ca este insarcinata. Vazand ca vestea i-a luat prin surprindere pe toti cei de fata, roscata si-a nuantat cumva afirmatiile.

“N-am voie sa fac injectii, ca s-ar putea sa fiu gravida. (…) Mi-as dori sa fiu insarcinata sau sa raman insarcinata!”, a declarat Bianca. Tot ea a mai spus ca si-ar dori foarte mult sa devina mama unei fetite si ca s-a interesat care ar fi cea mai buna perioada pentru a-si indeplini visul.

Unul dintre cei care se aflau de fata in momentul anuntului controversat a fost nea Marin, care si-a exprimat imediat intentia de a-l boteza pe cel mic. Nici una, nici doua, Bianca a cazut imediat la invoiala cu acesta, astfel incat nea Marin s-a si apucat sa exerseze pentru coregrafia de la botez.

Momente fierbinti, pe litoral

Aflati pe litoral, Bianca si Victor au fost surprinsi in acest weekend in ipostaze foarte apropiate. Punctul culminant a fost atins atunci cand blondina l-a sarutat pe gura pe prezentatorul TV.

Citeste si...  Mădălin Ionescu spune despre soţia lui că e o femeie în adevăratul sens al cuvântului