Bianca Dragusanu su Victor Slav au tinut luni de zile prima pagina a tabloidelor cu telenovela relatiei lor de dragoste: se iubeau la nebunie, se desparteau furtunos, se impacau rapid, apoi s-au cununat, a fost nunta mare, a urmat un divort rapid si un tambalau pe motiv de infidelitate a divei si tot asa….

bianca-victor

Acum, cand totul parea sa fie dat uitarii iar cei doi dadeau impresia ca fiecare isi vede de viata lui, s-a aflat ca dimpotriva: Bianca si Victor vor sa se recasatoreasca si sa faca cat mai repede un copil.

Desi au avut o relatie cu nabadai si s-au despartit si impacat in repetate randuri, cei doi cred ca acum au ajuns la maturitate si ca este momentul sa se aseza la casa lor. Apropiatii celor doi spun ca acestia se inteleg mai bine ca niciodata si ca exista mari sanse sa asistam la o noua nunta.

Citeste si...  Iulia Albu, adevărul despre ce s-a întâmplat la evenimentul la care Stela Popescu a făcut o criză

„Vor sa faca un copil si lucreaza la acest lucru. Sunt convinsi ca au ajuns la varsta si maturitatea necesara unei astfel de responsabilitati. Chiar daca situatia lor nu este foarte clara, amandoi isi doresc enorm un rod al iubirii lor. Bianca nu se protejeaza, asa ca in curand ne-ar putea da vestea cea mare. Mai mult, au vorbit si despre casatorie. Adica despre cununia civila, pentru ca in fata lui Dumnezeu sunt uniti. Daca lucrurile vor merge la fel de bine ca in ultima luna, este foarte posibil ca Bianca sa redevina doamna Slav. Si ea s-a maturizat enorm, stie ce vrea, pe cine vrea. Nu ii trebuie alt barbat, a intrerupt orice dialog cu alti barbati, pentru ea exista Victor si atat. El inca nu are incredere totala, dar incetul cu incetul o va capata”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru Cancan.ro.