Bianca Dragusanu si Oana Roman au ajuns sa se certe la cutite. Cele doua dive s-au luat la harta dupa ce fiica lui Petre Roman a atacat-o pe roscata in reptate randuri pe pagina sa de Facebook.

Bianca-Dragusanu-si-Oana-Roman--in-razboi---A-fost-o-ipocrita-
Acum insa, Bianca s-a revoltat si a hotarat sa ii dea replica Oanei.

„Eu o admir, e o femeie cu o familie frumoasa, inteligenta, are un discurs! Dar nu am inteles rautatea asta! Eu consider ca e o rautate si punct! Poate sa accepte provocarea mea si sa mearga la sala si sa tina post, vinerea. Eu vineri tin post negru, beau doar apa sau poate nici atat! Consider ca nu a avut suficiente argumente sa isi sustina spusele! Da, a fost ipocrita! Cred ca nu are ceva personal cu mine! E prea inteligenta sa se ia de un om care nu i-a facut niciodata nimic!

Pe mine m-au sunat prietenele mele si mi-au zis sa intru pe net si sa caut emisiunea in care Oana este atacata de Bobonete, ca se vezi cum se contrazice si ce face cu tine. Eu nu inteleg de ce a avut aceasta reactie si de ce a vorbit asa. Nu inteleg de ce a comentat de aspectul meu fizic dupa ce spunea despre Bobonete. Eu o apreciez foarte tare pe ea, are o familie frumoasa, tot ce ii trebuie. Nu stiu de ce sa faca asta.

Eu nu inteleg de ce lumea face comparatia asta dintre mine si o papusa Barbie. Nu stiu cat e vorba de forme, cat se incearca sugerarea ideii ca sunt de plastic. Eu va zic, am gene bune si cateva modificari pe care le-am recunoscut intotdeauna. O consider o femeie inteligenta, dar atunci a fost ipocrita. Consider ca nu e in stare sa porneasca un conflict inutil cu o persoana ca mine, care nu i-a facut niciodata nimic. Cu totii ne dorim sa atingem perfectiunea. Eu am empatizat foarte mult cu Oana pentru ca ea, ca si mine, s-a confruntat cu rautatile oamenilor in legatura cu fizicul. Mie imi place de ea, dar n-am inteles rautatea asta.”, a declarat Bianca Dragusanu.

Citeste si...
Bianca şi Slav, Barbie şi Ken de România!