Roşcata este capabilă de reconciliere. Bianca Dragusanu si Maria Cocarcea, patroana fabricii de haine la care roscata a fost imagine, nu mai erau in relatii bune de mai bine de o jumatate de an!

BiancaVedeta si-a facut o afacere asemanatoare si a amenintat prin presa ca o va da in judecata pe fosta partenera pentru ca ii foloseste numele liniei de tinute pe care ea a lansat-o!

Acum insa, divergentele par ca nu mai exista intre cele doua! Ba mai mult, roscata a invitat-o la nunta din 29 septembrie pe Maria si aceasta ar fi acceptat bucuroasa sa participe la eveniment!

MariaApropiaţii roscatei povestesc ca intre Bianca si Maria este o prietenie frumoasa si, nici macar un conflict profesional nu poate sa strice acest lucru. Maria ar fi ajutat-o pe Dragusanu cu sfaturi atunci cand si-a facut business-ul de moda separat, a indrumat-o unde sa se duca sa isi ia materiale si i-a dat contactele furnizorilor.

Drept răsplată, Bianca Drăguşanu a invitat-o pe Maria la nunta ei din 29 septembrie, dupa ce i-a cerut sfatul in legatura cu rochai ei de mireasa.

Citeste si...  Protecţia Consumatorului se implică în CRIZA CREDITELOR ÎN FRANCI ELVEŢIENI