bianca 1

Este una dintre cele mai controversate apariţii de pe micul ecran din România şi, dincolo de toate discuţiile pe care le stârneşte, indiferent dacă place sau nu, Bianca Drăguşanu ştie să pună punctul pe “I”. Astfel, am aflat de la coprezentatoarea emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, care va începe în curând la Antena 1, în ce condiţii un bărbat este sexy, dar şi ce vedete în costume de baie o atrag…

bianca 2

– Ce-ţi place cel mai mult la acest show? Te-ai uitat la primul sezon?

Echipa în care lucrez, faptul că mi-am reîntâlnit aici vechi prieteni, faptul că mi-am făcut noi prieteni şi că am cunoscut oameni frumoşi şi deştepţi. Mă simt aici ca într-o adevărată familie. M-am uitat la primul sezon, în primul rând, la Daniela Crudu… şi cam atât… M-am informat mai mult despre show, în momentul în care am aflat că voi fi co-prezentatoare la “Splash! Vedete la apă”.

bianca 3

– Cum stai tu cu… apa? Ştii să înoţi?

Fiind în zodia Peştilor, normal că ştiu să înot. Şi chiar dacă n-aş fi ştiut, un Peşte în apă este ca un peşte în apă (râde). Nu sunt o foarte bună înotătoare, dar mă simt foarte bine în apă. Sunt în mediul meu (râde).

– Dar sărituri ai încercat până acum?

Am încercat şi sper ca până la sfârşitul emisiilor să iau câteva lecţii de la antrenorii de la “Splash” – Adi, Bobo, Clara sau Claudia – ca să pot şi eu să sar, pentru că în momentul de faţă am nişte probleme la coloană vertebrală şi nu-mi permit să fac extravaganţe.

– Care sunt cele mai trăsnite aventuri pe care le-ai trăit la mare? Aminitiri din liceu…

Nu am astfel de aventuri. Nu am fost genul de fată petrecăreaţă, cu bairam şi cu fugit de acasă la mare, pentru că eu nu beau, nu fumez, sunt mai atipică deşi, ştiu, aparenţele înşală. Am fost de mai multe ori la mare, cu gaşca de prieteni, dar nu s-a întâmplat nimic ieşit din comun. Dacă trei zile se mergea la club, eu mergeam doar într-una şi atât. Nici la plajă nu prea mă duceam, pentru că nu-mi place să stau prea mult la soare. Eu merg la solar 15 minute pe săptămână şi cam asta-i tot. Nu-mi place să mă bată soarele-n cap până leşin de căldură. Când merg la plajă stau sub umbrelă, beau o apă rece, intru de două ori în apă şi cam atât.

bianca 4

– Cum te înţelegi cu partenerii tăi de prezentare, Pepe şi Roxana Ionescu?

Perfect. Sunt nişte oameni foarte pozitivi şi energici şi, în ciuda muncii enorme care se depune şi a căldurii în care muncim, care te epuizează, avându-i pe ei alături şi văzându-i mereu plini de energie, nu dau nici eu semne de oboseală. Îi ador pe amândoi.

– Dar cu vedetele care concurează?

Mă înţeleg de minune cu absolut toată lumea, îi apreciez pe toţi pentru ambiţie, pentru curaj… Am văzut multe lecţii de viaţă aici. “Splash! Vedete la apă” e un show care te învaţă multe lucruri: să lupţi, să fii competitiv, să fii ambiţios.

– Apropo de vedete, care dintre ele ţi se pare că arata cel mai bine în costum de baie?

Vică Blochina, Natalia Mateuţ, Alina Puşcaş, Anamaria Ferenţ. Multe femei din showbiz, pe care nu le-am văzut dezbrăcate până acum, m-au surprins, atât prin atitudine, cât şi prin forma fizică pe care au arătat-o. Iar Alina Puşcaş este impecabilă. Este “Oau!”.

– Crezi că un bărbat este mai sexy doar în costumul de baie sau te poate atrage şi atunci când este îmbrăcat în costum?

Pe mine, de obicei, mă atrag bărbaţii clasici şi eleganţi. Nu mă atrag bărbaţii care pozează nud sau care defilează aşa, cu carnea la vedere, pentru că femeile sunt, oarecum, predestinate să facă asta – mă refer la apariţiile lor din Playboy sau FHM. Bărbatul trebuie să fie bărbat până la capăt.

– Câte costume de baie ai tu în garderoba personală?

Foarte multe. Având în vedere că prietena mea cea mai bună este designer şi face şi costume de baie, am vreo 300! Aici, la filmări, la Bacău, am adus la mine o sută de costume de baie, un sac de costume de baie (râde). Unele dintre ele, chiar cu etichetă. Sunt multe pe care n-am apucat să le îmbrac. Şi cu toate astea, în fiecare an, înainte să înceapă sezonul, îmi cumpăr alte costume de baie. Pot spune că am o colecţie impresionantă de costume de baie!

– Cum te protejezi la plajă? Te protejezi în plus având implanturi?

Cum îţi spuneam, nu prea stau la plajă…

– Ce nu-ţi lipseşte niciodată din poşetă?

Guma de mestecat, periuţa de dinţi electrică, o apă mică de gură, parfumul, cheile, telefonul.

– Care este răsfăţul suprem pentru tine?

Să mănânc papanaşi duminica (râde). Cu Finetti sau dulceaţă din fructe de pădure!

– Cât de bine te înţelegi acum cu Victor? Ce fel de relaţie aveţi acum?

Amicală. Nu există un termen la cât de bine ne înţelegem.

– Ce-ai învăţ din toată experienta divorţului?

Că un divorţ nu te omoară!

– Dacă ar fi să o iei de la capăt, ce ai schimba?

Nimic!

– Până unde eşti dispusă să mergi… din dragoste?

Nu sunt dispusă să merg foarte departe. Eu sunt un om ambiţios, răbdător şi înţelegător. Dar până la un moment dat. Nu-mi place să insist.

Citeste si...
Riscurile pe care femeile supraponderale le au in sarcina