Bianca Drăgușanu mai are două luni până va aduce pe lume o fetiță și este în culmea fericirii atât ea cât și partenerul său, Victor Slav. Recent aceasta a dezvăluit totuși că are și unele probleme.
„E foarte greu, dar nu am de ales, trebuie sa rezist la caldurile astea. Oricum, eu nu pot sta locului, vreau sa fiu activa. Fereasca Dumnezeu sa fiu nevoita sa stau la pat, ca nu m-ar mira, la cat ma agit”, a spus Bianca Dragusanu.

Cu toate acestea, recunoaste sexy-graviduta, este extrem de fericita pentru ca Victor, partenerul ei de viata si barbatul pe care il considera sufletul ei pereche, este alaturi de ea in fiecar emoment. „Nu stiu ce m-as face fara el. Victor este pentru mine tot”, a mai precizat Bianca.

Citeste si...  Vezi cum arată raportul de ţară pe 2019

Faptul ca urmeaza sa devina tata l-a schimbat radical si pe Victor Slav. Acesta pare mai fericit ca niciodata si isi rasfata la maximum iubita. „O rasfata cum nu a mai facut-o niciodata, iar daca are cea mai mica pofta, el se ocupa sa i-o satisfaca. Oricum, Bianca nu a fost niciodata o mancacioasa, dar acum Victor are grija sa ii aduca si apa, doar sa nu depuna ea vreun efort”, a marturisit o apropiata de-a Biancai.